Uusimmat kommentit

 • Mustan kissan cup 21-22.4 | 25/04/2018 - 09:32

  "Team Atomien sivuilla lukee, että Anneli on vastuuvalmentaja. Vaikea uskoa, että käy katsomassa vain kerran kuussa ohjelmaa. Oliko Atomien mukana mustan kissan cupissa?"
  ei ollut

 • 14-16sm joukkueet pääkaumpuki seutu 2018- 19 | 25/04/2018 - 09:24

  Ovo jr Team, Team Vantaa jr, Team Tapiola Gloria & Elite

 • 14-16sm joukkueet pääkaumpuki seutu 2018- 19 | 25/04/2018 - 08:55

  Vantaa junior , Tapiola Gloria, Team piruet

 • 14-16sm joukkueet pääkaumpuki seutu 2018- 19 | 25/04/2018 - 08:08

  Elite

 • 14-16sm joukkueet pääkaumpuki seutu 2018- 19 | 25/04/2018 - 08:00

  Ovo jr

 • Seura Cup, Vantaa. 5.5.18 | 25/04/2018 - 07:55

  Kilpasarjassa on upeita tyttöjä, kaikissa ikäluokissa. Voimistelun ilo ja liikunnan riemu näkyy monissa ohjelmissa. Toki myös harrastepuolella on kauniita ohjelmia . Ilo seurata katsomossa.

 • 10-12 sarja 2018 | 25/04/2018 - 00:19

  ""Team Ionit kyllä ihan jäätävän hyviä. En ole moista taituruutta nähnyt ehkä ikinä 10-12 sarjassa. "
  Onkohan nyt vähän liioiteltu kommentti; kyllä 10-12 -sarjan kärkijoukkueissa on paljon taitavia ja lahjakkaita tyttöjä/joukkueita muitakin. OVO:n Ionit ikäkaudessa panostetaan jo tulevaisuuteen ja ohjelmat on taidolla suunniteltuja ja viriteltyjä. "

  En liioitellut. En tiedä olenko nähnyt yhtä tasaisen taitavaa joukkuetta ennen 10-12 sarjassa. Hypyt ja liikkuvuus ihan mielettömiä. Ja tuo piruetti arabeskissa, wau! Jos tytöt jatkavat niin aivan varmasti MM-mitalisteja muutaman vuoden päästä.

 • Kevät 12-14sm | 25/04/2018 - 00:07

  Joo eiköhän se 16 pistettä vaadita finaaliin. Ja kärki on tosiaan tänä vuonna ennätystasainen. Ei oikein ole yhtä voittajasuosikkia vaan monta! Hienoa! Ja tänä vuonna sarjanousijatkin pärjänneet hyvin verrattuna viime kevääseen.

 • Mustan kissan cup 21-22.4 | 24/04/2018 - 23:26

  "Mp keravanvoimistelijat mare kilpa jr? Minkäläinen ohjelma, puvut ja kokoonpano. Luuletteko että menestyy?"
  eivät kisanneet näissä kisoissa

 • tanssijoukkueen perustamisesta innostuneita? TURKU | 24/04/2018 - 23:15

  "Ette voi saada salivuoroja jos ette kuulu seuraan. Entä kausimaksut ym? Ajattelitteko hoitaa koko homman ilman täysi-ikäisiä toimijoita?"
  Me ollaan hoidettu nää asiat, me tiedetään. Ei lisää tälläisiä kysymyksiä kiitos.

 • Kevät 12-14sm | 24/04/2018 - 23:05

  ""15 joukkuetta liikaa SM-finaalissa, jos viimekin vuonna sijalla 15 oltiin tuollaisilla pisteillä. "
  Ehkä nyt olisi hyvä kuitenkin kannustaa myös muitakin sm-sarjan joukkueita kuin Top 10 huippujoukkueita motivoitumaan treenaan ylipäänsä sm- sarjassa tai edes yrittämään finaaliin. Muuten siellä ei oo kohta kuin muutama joukkue sm-sarjassa. Joillekin finaalin pääsy on se tavoite. "

  Just näin! 28 joukkuetta ilmoittautunut eli about puolet finaaliin ei ole minusta yhtään liikaa ja tosiaan (piste)taso tuntuu nousseen sarjassa; paljon joukkueita jotka kehittyneet hurjasti ja useita sarjanousijoita jotka heti tosi kovia. Aiemmin ollut ihan muutama huippujoukkue ja sitten tosi iso takamatka muilla.

  Finalistit keväältä -16 (en saa kopioitua tähän fiksusti, toivottavasti linkki toimii):

  http://arkisto.kisapalvelu.fi/raisku_jv_201605/index.web?pg=discs;disc=9...

  Ja syksyltä -17 (välinekausi,eli pisteet usein heikompia varsinkin ei-niin-välinelahjakkailla joukkueita):

  https://voimistelu.kisapalvelu.fi/c490_haka/index.web?pg=discs&disc=9&cl...

  Finaaliin päästy tuolloinkin sm-kisoissa juuri ja juuri 15 pisteellä, ja välinekaudella 13 pisteellä, ei tod tule onnistumaan tänä keväänä..

 • tanssijoukkueen perustamisesta innostuneita? TURKU | 24/04/2018 - 23:00

  Ette voi saada salivuoroja jos ette kuulu seuraan. Entä kausimaksut ym? Ajattelitteko hoitaa koko homman ilman täysi-ikäisiä toimijoita?

 • Kevät 12-14sm | 24/04/2018 - 23:00

  Uskon, että mitalikolmikko on Elite SC Vantaa, Sanix Sade ja Team Atomit
  Elite pre jr ja Isku agg Idra hyviä haastajia

 • Kevät 12-14sm | 24/04/2018 - 22:21

  "15 joukkuetta liikaa SM-finaalissa, jos viimekin vuonna sijalla 15 oltiin tuollaisilla pisteillä. "
  Ehkä nyt olisi hyvä kuitenkin kannustaa myös muitakin sm-sarjan joukkueita kuin Top 10 huippujoukkueita motivoitumaan treenaan ylipäänsä sm- sarjassa tai edes yrittämään finaaliin. Muuten siellä ei oo kohta kuin muutama joukkue sm-sarjassa. Joillekin finaalin pääsy on se tavoite.

 • Kevät 12-14sm | 24/04/2018 - 22:18

  "15 joukkuetta liikaa SM-finaalissa, jos viimekin vuonna sijalla 15 oltiin tuollaisilla pisteillä. "
  Mutta tänä vuonna tuskin alle 16 pisteen ollaan finaalissa. Taso on tosi kova!

 • Seurat | 24/04/2018 - 22:14

  """"Turun urheiluliitolla on oma halli Jumppala, joten heillä on varmaan olosuhteet kunnossa. En tiedä minkä verran jv-joukkueet saavat hallia hyödyntää, kun seuralla myös rytmistä voimistelua.
  Tnv:ltä on lopettanut monta joukkuetta ja saanut maineen, että siellä ei seura panosta enää lainkaan jv-puoleen, eivät saa hyviä salivuoroja ym.
  Lahjan tytöillä on laadukasta valmennusta, jossa oheisharjoitteluna balettia ja baletinopettaja on ammatiltaan fysioterapeutti, joka on myös hyvä asia.
  Pyrkivästä tulee paljon menestyneitä joukkueita ja siellä valmentavat aikuiset valmentajat, joilla on myös pedagogista näkemystä ja treenaaminen on myös hauskaa eikä hampaat irvessä tekemistä.
  Coco Sportin maine on vähän huono, mutta en lähde tässä avaamaan kuulemiani asioita.
  Jyrystä ei kokemusta."
  Menestys on muutakin kuin mitaleita ja kanveeseja. Aunakin Turun Jyry on tehnyt vahvaa nuorisotytötä kautta vuosien ja saavutuksia on tullut paljon vuosien aikana.Lasten ja nuorten eteen tehty työ on ollut merkittävää voimistelukentässä. Pitäisi havaita ja nähdä myös eiliseen. Ja sitäpaitsi kenelläkään seuralla ei ole vain tänään, varsinkaan vanhalla seuralla, joka on toiminut vuosikymmeniä on myös eilinen ja myös huominen ja näiden asioiden eteen on tehty työtä ja tehdään edelleen. Menestystekijä tämäkin asia!"
  En kyllä täysin allekirjoita. Turussa on myös seuroja, joissa joukkuevoimistelu tekee hidasta kuolemaa, vaikka menneisyys olisi ollut kuinka hyvä, esimerkkinä TNV. Joissain seuroissa on myös aivan liian vähän tyttöjä, että voitaisiin kunnolla menestyä ja parhaat tytöt tuntuvat siirtyvän parempiin joukkueisiin, joissa mahdollisuudet menestyä ja näin vaihtavat seuraa (yleensä Lahjan tyttöihin tai Turun Pyrkivään). "
  En nyt sitten arvioinut muuta kuin Jyryä ja heidän meriittejään, koska yksi kirjoittaja kirjoittaa että ei ole "kokemusta Jyrystä"
  Mulla taas on tietoa Jyrystä vuosien takaa.Enää ei kasveta ja kehitytä yhdessä seurassa vaan vaelletaan menestyksen perässä kuka mistäkin syystä.Seurojen välinen terve kilpailu kyllä vie lajiakin eteenpäin. Mutta jos haikalillaan toisen seuran voimistelijoita omaan joukkueeseen, en tiedä pidemmän päälle onko hyvä juttu. Sen aika näyttää! Ne joilla on kokemusta siitä onko voimistelut vuosia samassa joukkueessa tai vaihtavat joukkuetta parin vuoden välein voinevat kertoa kummasta "systeemistä" on enemmän iloa itselle ja niille myöhemmille ystävyyssuhteille?"

  Miksi käänsit tämän niin päin, että seurat jotenkin mystisesti veisivät tyttöjä toisilta seuroilta? Eiköhän tytöt ja perheet itse tee valinnan seurasta, eikä niin että heitä viedään väkisin. On luonnollista että jos on taitava tyttö, mutta omassa seurassa on vain keskitason joukkueita, keskitason valmennusta ja keskitason olosuhteet, niin haluaa kokeilla siipiään toisaalla. Sitä paitsi toisilta seuroilta valmennukselta puuttuu kyky toimia lasten kanssa ja harrastus on hampaat irvessä puurtamista, jolloin lapsilla ei ole halua jäädä. Jos joukkueessa olisi aidosti hyvä olla, niin lähtisikö tytöt?

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 22:07

  "Mitenköhän paljon Kupittaan halliin mahtuu katsojia? Joukkueita on todella paljon. Ja toinen kysymys: onko missään nähtävillä pohjaa, mihin suuntaan kilpailijat esiintyvät jne.?"

  Täältä löytyy hallin katsomokartta:
  http://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/tapahtumat/suomen-cup-finaalit-...

  Halli oli ainakin viime lauantain kisoissa jaettu kahtia punaisen 'kuvaussuunta'-nuolen kohdalta ja kaikki kilpailijat esiintyivät pääovea kohti. Eli katsomotilaa on kolmella sivulla samalla tavalla kuin esim. Vantaan Energia Areenalla.

 • tanssijoukkueen perustamisesta innostuneita? TURKU | 24/04/2018 - 21:48

  "miksi teit uuden keskustelun? Ja musta toi sun/teidän idea on tosi hyvä, mut mulle gymner ei olis eka paikka mistä etisin tanssijoia ryhmääsi. Suosittelen laittamaan esim facebookkiin ilmotuksen johonkin ”Turku” ryhmään, niin olisi enemmän turkulaisia lukemassa sitä :) Tsemppiä teille ja toivotaan et saatte ryhmänne kasaan! ❤️"
  kiitos paljon!

 • Seurat | 24/04/2018 - 21:45

  """Turun urheiluliitolla on oma halli Jumppala, joten heillä on varmaan olosuhteet kunnossa. En tiedä minkä verran jv-joukkueet saavat hallia hyödyntää, kun seuralla myös rytmistä voimistelua.
  Tnv:ltä on lopettanut monta joukkuetta ja saanut maineen, että siellä ei seura panosta enää lainkaan jv-puoleen, eivät saa hyviä salivuoroja ym.
  Lahjan tytöillä on laadukasta valmennusta, jossa oheisharjoitteluna balettia ja baletinopettaja on ammatiltaan fysioterapeutti, joka on myös hyvä asia.
  Pyrkivästä tulee paljon menestyneitä joukkueita ja siellä valmentavat aikuiset valmentajat, joilla on myös pedagogista näkemystä ja treenaaminen on myös hauskaa eikä hampaat irvessä tekemistä.
  Coco Sportin maine on vähän huono, mutta en lähde tässä avaamaan kuulemiani asioita.
  Jyrystä ei kokemusta."
  Menestys on muutakin kuin mitaleita ja kanveeseja. Aunakin Turun Jyry on tehnyt vahvaa nuorisotytötä kautta vuosien ja saavutuksia on tullut paljon vuosien aikana.Lasten ja nuorten eteen tehty työ on ollut merkittävää voimistelukentässä. Pitäisi havaita ja nähdä myös eiliseen. Ja sitäpaitsi kenelläkään seuralla ei ole vain tänään, varsinkaan vanhalla seuralla, joka on toiminut vuosikymmeniä on myös eilinen ja myös huominen ja näiden asioiden eteen on tehty työtä ja tehdään edelleen. Menestystekijä tämäkin asia!"
  En kyllä täysin allekirjoita. Turussa on myös seuroja, joissa joukkuevoimistelu tekee hidasta kuolemaa, vaikka menneisyys olisi ollut kuinka hyvä, esimerkkinä TNV. Joissain seuroissa on myös aivan liian vähän tyttöjä, että voitaisiin kunnolla menestyä ja parhaat tytöt tuntuvat siirtyvän parempiin joukkueisiin, joissa mahdollisuudet menestyä ja näin vaihtavat seuraa (yleensä Lahjan tyttöihin tai Turun Pyrkivään). "

  En nyt sitten arvioinut muuta kuin Jyryä ja heidän meriittejään, koska yksi kirjoittaja kirjoittaa että ei ole "kokemusta Jyrystä"
  Mulla taas on tietoa Jyrystä vuosien takaa.Enää ei kasveta ja kehitytä yhdessä seurassa vaan vaelletaan menestyksen perässä kuka mistäkin syystä.Seurojen välinen terve kilpailu kyllä vie lajiakin eteenpäin. Mutta jos haikalillaan toisen seuran voimistelijoita omaan joukkueeseen, en tiedä pidemmän päälle onko hyvä juttu. Sen aika näyttää! Ne joilla on kokemusta siitä onko voimistelut vuosia samassa joukkueessa tai vaihtavat joukkuetta parin vuoden välein voinevat kertoa kummasta "systeemistä" on enemmän iloa itselle ja niille myöhemmille ystävyyssuhteille?

 • 10-12 2018 | 24/04/2018 - 21:36

  livie joukkue yllätti Kalakukko Cupissa, sai pronssia!

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 21:36

  """"Myös 16-20 kilpa tulee olemaan todella kova. Finaaliin vain 8 joukkuetta ja sinne mahdollisia pääsijöitä on yli 10. Riippuu täysin siitä miten suoritus menee ja harmittaa jo etu käteen jos joku hyvä joukkue jää kanveesista johtuvien mokien takia pois finaalista."
  Seurat voisivat joustaa ja antaa tällöin edes yhden harkkatreenikerran kanveesilla ennen kisoja. (niillä seuroilla joilla se on). "
  Ei ole hyvä joukkue, jos jää kanveesista johtuvien mokien takia ulos."
  Osaako joku selventää, miten kanveesi käytännössä eroaa tavallisesta alustasta? Vaikuttaako jotenkin hyppyjen korkeuteen vai joustaako vain alastuloissa? "

  Ainakin alastullessa kanveesi joustaa. Jos hyppytekniikka ei ole hallussa ei mikää lattia auta hypyn korkeuteen tai oikeaoppiseen alastuloon!

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 21:34

  "Mitenköhän paljon Kupittaan halliin mahtuu katsojia? Joukkueita on todella paljon. Ja toinen kysymys: onko missään nähtävillä pohjaa, mihin suuntaan kilpailijat esiintyvät jne.?"
  Katsomo on yhdellä puolella hallia.

 • 10-12 2018 | 24/04/2018 - 21:32

  Ionit06 menee ensi keväänä 12-14 sm sarjaan kuten Ionit07 ja Team Ionit sitten tulee Kilpa-ionit joka menee kilpasarjaan ja Ionitn/k joka menee kilpasarjaan

 • tanssijoukkueen perustamisesta innostuneita? TURKU | 24/04/2018 - 20:27

  miksi teit uuden keskustelun? Ja musta toi sun/teidän idea on tosi hyvä, mut mulle gymner ei olis eka paikka mistä etisin tanssijoia ryhmääsi. Suosittelen laittamaan esim facebookkiin ilmotuksen johonkin ”Turku” ryhmään, niin olisi enemmän turkulaisia lukemassa sitä :) Tsemppiä teille ja toivotaan et saatte ryhmänne kasaan! ❤️

 • Kalakukko-Cup 21.4 | 24/04/2018 - 20:25

  "mä en ainakaan huomannut kuvaajaa??"
  eli ei siis ollut kuvaajaa? vaiko??

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 19:49

  Mitenköhän paljon Kupittaan halliin mahtuu katsojia? Joukkueita on todella paljon. Ja toinen kysymys: onko missään nähtävillä pohjaa, mihin suuntaan kilpailijat esiintyvät jne.?

 • 12-14 kilpa, 2018 | 24/04/2018 - 19:39

  "Uskon että viiden kärki löytyy näistä...järjestystä en osaa veikata. OVO kilpa atomit, Attitude Novice, Lumina, Mare kilpa team, Astra stella, Usva, Onessia jr ja Idra 04. Varmasti toukka kisa ja piste erot pieniä. "
  Pudottaisin Mare Kilpa Team, Astra Stellan, Usvan ja Idra 04 kärjestä taistelusta pois. 1-4. Voi mennä miten vain Attitude Novicen, Luminan, OVO Kilpa Atomien ja Onessia Jr. välillä. Jännä taistelu kyseessä ;) Tsemppiä kaikille treeneihin! <3

 • Ohjelmien musiikit! | 24/04/2018 - 19:30

  """"Tapiola glorian musa? "
  Alussa se missä hengitetn niin ainakin ”the bad batch” elokuvan trailerista. Muusta musasta en tiedä."
  Alun hengittelyn jälkeen se toinen musa on nimeltään niviro - the ghost!"
  Tai siis se alku on. En vaan tiedä mitkä sen jälkeiset musat on"

  Tunnistin musiikintunnistus- laitteella ja yksi musa on joku lusid - cutis anserina

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 19:15

  """Myös 16-20 kilpa tulee olemaan todella kova. Finaaliin vain 8 joukkuetta ja sinne mahdollisia pääsijöitä on yli 10. Riippuu täysin siitä miten suoritus menee ja harmittaa jo etu käteen jos joku hyvä joukkue jää kanveesista johtuvien mokien takia pois finaalista."
  Seurat voisivat joustaa ja antaa tällöin edes yhden harkkatreenikerran kanveesilla ennen kisoja. (niillä seuroilla joilla se on). "
  Ei ole hyvä joukkue, jos jää kanveesista johtuvien mokien takia ulos."

  Osaako joku selventää, miten kanveesi käytännössä eroaa tavallisesta alustasta? Vaikuttaako jotenkin hyppyjen korkeuteen vai joustaako vain alastuloissa?

 • Ohjelmien musiikit! | 24/04/2018 - 18:53

  """Tapiola glorian musa? "
  Alussa se missä hengitetn niin ainakin ”the bad batch” elokuvan trailerista. Muusta musasta en tiedä."
  Alun hengittelyn jälkeen se toinen musa on nimeltään niviro - the ghost!"

  Tai siis se alku on. En vaan tiedä mitkä sen jälkeiset musat on

 • Ohjelmien musiikit! | 24/04/2018 - 18:51

  ""Tapiola glorian musa? "
  Alussa se missä hengitetn niin ainakin ”the bad batch” elokuvan trailerista. Muusta musasta en tiedä."

  Alun hengittelyn jälkeen se toinen musa on nimeltään niviro - the ghost!

 • Kevät 12-14sm | 24/04/2018 - 17:44

  15 joukkuetta liikaa SM-finaalissa, jos viimekin vuonna sijalla 15 oltiin tuollaisilla pisteillä.

 • Seurat | 24/04/2018 - 17:39

  Turussa on aina ollut tosi paljon seuroja, joista osalla menestys vähän laihaa, kun tyttöjä ei tahdo riittää joukkueisiin. Seuroja on lukumäärällisesti paljon enemmän kuin esim. Espoossa, jossa OVO ja TapVo ovatkin tosi isoja seuroja.

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 17:29

  """Itse veikkaan näin.
  1. Minetit Elite
  2. OVO Junior Team
  3. Illusion jr Blue
  4. Elite
  5. Team Vantaa jr
  6. Team Tapiola Gloria
  7. Lumo
  8. Freyat
  9. Sanix jr
  10. Illusion jr Violet
  11. Team Piruet"
  Juu tämä taitaa olla aikalailla oikein"
  3<->4, 6<->7 ja 8<->9"

  Kyllä Freyat on vähintään sijalla 8. Voittivast Sanix jr:n viime viikonloppuna yli pisteellä. Pahoittelut. Tuli vanhasta muistista tuo Minetit Elite. Tarkoitin tietenkin Minetit jr.

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 17:09

  haloo?

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 17:06

  Spiraliinojen ohjelma aikuistuneempi kuin viime kaudella, tykkään.

 • Kalakukko-Cup 21.4 | 24/04/2018 - 16:58

  mä en ainakaan huomannut kuvaajaa??

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 16:16

  kukaan ei ole laittanut s-postia. Silti kiinnostuneita on?

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 16:09

  ""Oon alkuperinen kirjoittaja. Ootte pohtinu paljon, miten tämä käytännössä onnistuisi.
  Meillä on kaupungin salivuoroja ollut nyt jo ja ollaan saatu niitä ilmaiseksi. Voidaan hake myös kesäksi ja syksyksi ja jne. Oon käynyt itse isoskoulutuksen ja toimin tukioppilaana, joten osaan käsitellä erilaisiakin tunteita/ ihmisten ristiriitoja jne.
  Tämä olisi ehkä enemmä kaverihenkinen ryhmä, vaikka on vastuuvalmentajat. Emme kokeile mitää liikettä, mitä emme osaa opettaa oikealla tavalla, jotta säästyisimme riskeiltä. Jos haluamme oppia jotain mitä emme oikeasti osaa opettaa, pyydämme ammattilaisen apuun.
  Kulut ei tule olemaan paljoa. Kisa-asut ja kisojen osallistumismaksut tanssijat kustantavat itse. Ns. kausimaksua ei ehkä tule olemaan ja jos on ei sekään ole kauheita summia. Teemme tämän omaa intoa kohtaan, ei rahan takia.
  Oon myös päässy välillä opettamaan muille tiettyjä liikkeitä ja osaan vetää ryhmiä.
  Jos löytyy hyvä ja innostunut porukka olisi mahtavaa!
  Laittakaa vaan sähköpostia tulemaan tanssijoukkueturku@gmail.com , jos haluaisitte mukaan ”joukkueeseen”"
  Minkälaisiin tapahtumiin/ kisoihin voi osallistua ilman että joukkue kuuluu johonkin seuraan?"

  Hei! Olen nähnyt itekin, kun ollaan osallistuttu kisoihin itsenäisenä kilpailijana. Se on mahdollista ainakin tanssin puolella (en tarkoita mitän SM-kisoja), mutta esim. vähän pienempiä kisoja Turun seudulla.

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 16:03

  KAIKKI, jotka on kiinnostuneita laittakaa s-postia!! Jotta saataisiin ryhmä kasaan.

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 16:02

  "Mikä oli syy siihen, ettei tätä joukkuetta voi perustaa jossakin seurassa? Turussa on kymmeniä seuroja missä on tanssia. :)"
  Haluaisimme itse tehdä jotain mihim yhdiatyy asiat, josita pidämme. Ei tarvitse olla seuraa ja toki se on mielipidekysymys, mutta etsimme tanssijoita, jotka ovat innostuneita ja halukkaita tanssimaan.

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 16:01

  "Oon alkuperinen kirjoittaja. Ootte pohtinu paljon, miten tämä käytännössä onnistuisi.
  Meillä on kaupungin salivuoroja ollut nyt jo ja ollaan saatu niitä ilmaiseksi. Voidaan hake myös kesäksi ja syksyksi ja jne. Oon käynyt itse isoskoulutuksen ja toimin tukioppilaana, joten osaan käsitellä erilaisiakin tunteita/ ihmisten ristiriitoja jne.
  Tämä olisi ehkä enemmä kaverihenkinen ryhmä, vaikka on vastuuvalmentajat. Emme kokeile mitää liikettä, mitä emme osaa opettaa oikealla tavalla, jotta säästyisimme riskeiltä. Jos haluamme oppia jotain mitä emme oikeasti osaa opettaa, pyydämme ammattilaisen apuun.
  Kulut ei tule olemaan paljoa. Kisa-asut ja kisojen osallistumismaksut tanssijat kustantavat itse. Ns. kausimaksua ei ehkä tule olemaan ja jos on ei sekään ole kauheita summia. Teemme tämän omaa intoa kohtaan, ei rahan takia.
  Oon myös päässy välillä opettamaan muille tiettyjä liikkeitä ja osaan vetää ryhmiä.
  Jos löytyy hyvä ja innostunut porukka olisi mahtavaa!
  Laittakaa vaan sähköpostia tulemaan tanssijoukkueturku@gmail.com , jos haluaisitte mukaan ”joukkueeseen”"

  Minkälaisiin tapahtumiin/ kisoihin voi osallistua ilman että joukkue kuuluu johonkin seuraan?

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 15:55

  "Mikä oli syy siihen, ettei tätä joukkuetta voi perustaa jossakin seurassa? Turussa on kymmeniä seuroja missä on tanssia. :)"
  Ja miksi kaikkien pitäisi olla seurassa?

 • Ohjelmien musiikit! | 24/04/2018 - 15:53

  ""En löytänyt muutakaan keskustelua aiheelle.. Onko joskus jollain joukkueella ollut musiikkina Emiliana Torrinin Jungle drum??"
  On ollut, mielestäni parillakin, mutten saa nyt millään päähäni että kellä."

  Ttnv Daaliat

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 15:47

  Mikä oli syy siihen, ettei tätä joukkuetta voi perustaa jossakin seurassa? Turussa on kymmeniä seuroja missä on tanssia. :)

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 15:32

  """kuinka monta kertaa viikossa on harkat? Voisin tulla kokeilemaan"
  2-3krt. Voit laittaa sähköpostia! tanssijoukkueturku@gmail.com"
  Aa, enmä sit voi :("

  kui? luulen kyllä että harjoituksia olisi 1-2krt, ja 3 krt vois sopia jos tulisi ihmisiä

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 15:30

  "14-16 K
  1. Syrenia
  2. Kinesis jr
  3. Ovo kilpa jr
  4. Ilona
  5. Blue jr
  6. Freyat kilpa jr
  7. Astra Fenix
  8. Onessia
  9. Trediat
  10. Spiraliinat"

  Hyvä veikkaus, itse veikkaan melko lailla samaa, vaikka mitalien väri voi kärkikolmikolla muuttua. Lisäksi vaihtaisin Freyat kilpa jr. ja Ilonan paikkaa, muuten tämä.

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 15:28

  ""Veikkauksia 14-16 K
  1. Syrenia
  2. Freyat Kilpa jr
  3. Astra fenix
  4. Ovo kilpa jr
  5. Ilona
  6. Liliac
  7. Kinesis jr
  8. Trediat
  9. Indigo
  10. Spiraliinat"
  Blue jr? "

  Nyt on kyllä hiukan hassu veikkaus tämä. Esim. Blue jr. puuttuu listalta?? Ja viiden parhaan joukkoon ja mitaliehdokkaiksi veikkaan ehdottomasti Blue jr. ja Kinesis jr. Liliac ei nyt mitä todennäköisimmin mene Kinesis jr. edelle, koska piste-eroja on ollut. Mihin tämä alkuperäinen veikkaus perustuu? :)

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 15:19

  ""kuinka monta kertaa viikossa on harkat? Voisin tulla kokeilemaan"
  2-3krt. Voit laittaa sähköpostia! tanssijoukkueturku@gmail.com"

  Aa, enmä sit voi :(

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 14:29

  "kuinka monta kertaa viikossa on harkat? Voisin tulla kokeilemaan"
  2-3krt. Voit laittaa sähköpostia! tanssijoukkueturku@gmail.com

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 14:29

  Oon alkuperinen kirjoittaja. Ootte pohtinu paljon, miten tämä käytännössä onnistuisi.
  Meillä on kaupungin salivuoroja ollut nyt jo ja ollaan saatu niitä ilmaiseksi. Voidaan hake myös kesäksi ja syksyksi ja jne. Oon käynyt itse isoskoulutuksen ja toimin tukioppilaana, joten osaan käsitellä erilaisiakin tunteita/ ihmisten ristiriitoja jne.
  Tämä olisi ehkä enemmä kaverihenkinen ryhmä, vaikka on vastuuvalmentajat. Emme kokeile mitää liikettä, mitä emme osaa opettaa oikealla tavalla, jotta säästyisimme riskeiltä. Jos haluamme oppia jotain mitä emme oikeasti osaa opettaa, pyydämme ammattilaisen apuun.
  Kulut ei tule olemaan paljoa. Kisa-asut ja kisojen osallistumismaksut tanssijat kustantavat itse. Ns. kausimaksua ei ehkä tule olemaan ja jos on ei sekään ole kauheita summia. Teemme tämän omaa intoa kohtaan, ei rahan takia.
  Oon myös päässy välillä opettamaan muille tiettyjä liikkeitä ja osaan vetää ryhmiä.
  Jos löytyy hyvä ja innostunut porukka olisi mahtavaa!
  Laittakaa vaan sähköpostia tulemaan tanssijoukkueturku@gmail.com , jos haluaisitte mukaan ”joukkueeseen”

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 14:25

  ""Olisin kiinnostunut, paljon kausimaksu maksaa? Eikai sentään 50e enempää? Kuitenkin laittomalta toiminnalta kuulostaa ja verokarhut juoksevat perässä. En tiedä mikä spagu on mutta osaan hyppiä hyppynarua kai se riittää tähän ammattitasoiseen tanssijoukkueeseen? Haluaisin toisenkin harrastuksen, koska tällä hetkellä ainoana harrastuksenani on vain viinirypäleiden kuivattaminen. Saisimmeko seuravaatteita? Matikanopettajani on hyvä kutomaan sukkia, jos vaikka saisimme tiimisukat jossa lukee DanceTeamTurku, sen jälkeen voisin palkita meidät rusinoilla mitä olen itse tehnyt. ❤ Matikanopettajallani on myös monen vuoden tausta lapsien kanssa olemisesta, onhan hän aina ollut kiinnostunut lapsista."
  XDDD"

  Tää on iha paras :D

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 14:24

  kuinka monta kertaa viikossa on harkat? Voisin tulla kokeilemaan

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 14:21

  "Olisin kiinnostunut, paljon kausimaksu maksaa? Eikai sentään 50e enempää? Kuitenkin laittomalta toiminnalta kuulostaa ja verokarhut juoksevat perässä. En tiedä mikä spagu on mutta osaan hyppiä hyppynarua kai se riittää tähän ammattitasoiseen tanssijoukkueeseen? Haluaisin toisenkin harrastuksen, koska tällä hetkellä ainoana harrastuksenani on vain viinirypäleiden kuivattaminen. Saisimmeko seuravaatteita? Matikanopettajani on hyvä kutomaan sukkia, jos vaikka saisimme tiimisukat jossa lukee DanceTeamTurku, sen jälkeen voisin palkita meidät rusinoilla mitä olen itse tehnyt. ❤ Matikanopettajallani on myös monen vuoden tausta lapsien kanssa olemisesta, onhan hän aina ollut kiinnostunut lapsista."
  XDDD

 • Komia Cup Seinäjoki 6.5. | 24/04/2018 - 14:21

  10-12 top10?

 • Komia Cup Seinäjoki 6.5. | 24/04/2018 - 14:20

  """"Stilla harrastesarjassa..."
  ????"
  Kuka tästä jaksaa vielä vinkua? Niin kauan kun liitto hyväksyy niin tuo on ok. Eikä Stilla ole ainoa joka tuota tekee. "
  mitä tuota??"

  Varmaankin tarkoitti sitä että kisaa sekä kilpa- että harrastesarjassa ja hakee harrastesarjasta vain mitalia.

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 14:19

  Olisin kiinnostunut, paljon kausimaksu maksaa? Eikai sentään 50e enempää? Kuitenkin laittomalta toiminnalta kuulostaa ja verokarhut juoksevat perässä. En tiedä mikä spagu on mutta osaan hyppiä hyppynarua kai se riittää tähän ammattitasoiseen tanssijoukkueeseen? Haluaisin toisenkin harrastuksen, koska tällä hetkellä ainoana harrastuksenani on vain viinirypäleiden kuivattaminen. Saisimmeko seuravaatteita? Matikanopettajani on hyvä kutomaan sukkia, jos vaikka saisimme tiimisukat jossa lukee DanceTeamTurku, sen jälkeen voisin palkita meidät rusinoilla mitä olen itse tehnyt. ❤ Matikanopettajallani on myös monen vuoden tausta lapsien kanssa olemisesta, onhan hän aina ollut kiinnostunut lapsista.

 • Komia Cup Seinäjoki 6.5. | 24/04/2018 - 13:43

  """Stilla harrastesarjassa..."
  ????"
  Kuka tästä jaksaa vielä vinkua? Niin kauan kun liitto hyväksyy niin tuo on ok. Eikä Stilla ole ainoa joka tuota tekee. "

  mitä tuota??

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 13:27

  ""Liveä?"
  lauantaina on live,sunnuntaina kuvaa Elisa"

  Mistä tämän lauantain liven voi nähdä?

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 13:05

  ""Itse veikkaan näin.
  1. Minetit Elite
  2. OVO Junior Team
  3. Illusion jr Blue
  4. Elite
  5. Team Vantaa jr
  6. Team Tapiola Gloria
  7. Lumo
  8. Freyat
  9. Sanix jr
  10. Illusion jr Violet
  11. Team Piruet"
  Juu tämä taitaa olla aikalailla oikein"

  3<->4, 6<->7 ja 8<->9

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 12:50

  Tosi kiva idea, mutta suosittelisin kysymään joltain seuralta ottaisiko ne ryhmänne siipiensä suojaan. On paljon erilaisia huomioitavia asioita, esimerkiksi vakuutukset, erilaiset kulut, ym joita varten olisi hyvä olla seuran tuki taustalla. Seuran kautta saattaisitte saada myös valmennusapua :) Valmentaminen on vastuullista puuhaa, täytyy tietää lasten/nuorten fysiikkaa, sillä urheilijan terveys on kuitenkin kaikkein tärkeintä!

 • Ohjelmien musiikit! | 24/04/2018 - 12:46

  "En löytänyt muutakaan keskustelua aiheelle.. Onko joskus jollain joukkueella ollut musiikkina Emiliana Torrinin Jungle drum??"

  On ollut, mielestäni parillakin, mutten saa nyt millään päähäni että kellä.

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 12:41

  "Itse veikkaan näin.
  1. Minetit Elite
  2. OVO Junior Team
  3. Illusion jr Blue
  4. Elite
  5. Team Vantaa jr
  6. Team Tapiola Gloria
  7. Lumo
  8. Freyat
  9. Sanix jr
  10. Illusion jr Violet
  11. Team Piruet"

  Juu tämä taitaa olla aikalailla oikein

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 12:30

  "Liveä?"

  Joo sama live kuin Vantaan World Cupissa.

 • Kalakukko-Cup 21.4 | 24/04/2018 - 12:14

  "Oliko kisoissa kuvaajaa joka otti suorituksista kuvia??"

 • Komia Cup Seinäjoki 6.5. | 24/04/2018 - 12:10

  ""Stilla harrastesarjassa..."
  ????"

  Kuka tästä jaksaa vielä vinkua? Niin kauan kun liitto hyväksyy niin tuo on ok. Eikä Stilla ole ainoa joka tuota tekee.

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 12:01

  "Liveä?"
  lauantaina on live,sunnuntaina kuvaa Elisa

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 12:00

  mistä te hankitte yli 18v ihmisen paikalle?

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 11:59

  "14-16k
  Inspiroiduin 12-14 SM-sarjasta tehdystä samantapaisesta listasta. Tässä myös 14-16 kilpasarjaan lista siitä, ketkä olisivat menossa finaaliin tämän kauden pisteiden perusteella, ja myös siitä, millaiset finaalin tulokset voisivat olla. Listassa kaikkien joukkueiden 2 parasta tulosta tältä kaudelta.
  Yli 17 pistettä useammassa kuin yhdessä kisassa:
  Syrenia 17.817 17.700
  Freyat Kilpa jr 17.400 17.333
  OVO Kilpa jr 17.333 17.050
  Yli 17 pistettä yhdessä kisassa:
  Astra Fenix 17.500 16.750
  Blue jr 17.367 16.950
  Kinesis jr 17.300 16.900
  Ilona 17.199 16.617
  Yli 16 pistettä useammassa kuin yhdessä kisassa:
  Isku kilpa Nikhi 16.583 16.500
  Liliac 16.500 16.083
  Fortius 16.299 16.050
  Trediat 16.267 16.200
  Onessia 16.200 16.150
  Näissä kolmessa ryhmässä on yhteensä 12 joukkuetta, eli heidän voisi veikata olevan finalistit. Toki eri kisoissa on erilaiset tuomarilinjat ja kisan sisälläkin saattaa pisteet heitellä. Syrenia on kauden aiempien pisteiden perusteella vahvin ehdokas voittoon.
  Tässä vielä haastajaryhmä, josta kaikki saaneet yhdessä kisassa yli 16 pistettä.
  Indigo 16.133 15.701
  Milea 16.200 15.600
  Valencia 16.000 15.683
  Spiraliinat 16.317 15.000"

  Tuosta haastajaryhmästä suosikkini on Valencia. Heillä hyvännäköistä tekemistä.

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 11:32

  Liveä?

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 11:23

  14-16k
  Inspiroiduin 12-14 SM-sarjasta tehdystä samantapaisesta listasta. Tässä myös 14-16 kilpasarjaan lista siitä, ketkä olisivat menossa finaaliin tämän kauden pisteiden perusteella, ja myös siitä, millaiset finaalin tulokset voisivat olla. Listassa kaikkien joukkueiden 2 parasta tulosta tältä kaudelta.

  Yli 17 pistettä useammassa kuin yhdessä kisassa:
  Syrenia 17.817 17.700
  Freyat Kilpa jr 17.400 17.333
  OVO Kilpa jr 17.333 17.050

  Yli 17 pistettä yhdessä kisassa:
  Astra Fenix 17.500 16.750
  Blue jr 17.367 16.950
  Kinesis jr 17.300 16.900
  Ilona 17.199 16.617

  Yli 16 pistettä useammassa kuin yhdessä kisassa:
  Isku kilpa Nikhi 16.583 16.500
  Liliac 16.500 16.083
  Fortius 16.299 16.050
  Trediat 16.267 16.200
  Onessia 16.200 16.150

  Näissä kolmessa ryhmässä on yhteensä 12 joukkuetta, eli heidän voisi veikata olevan finalistit. Toki eri kisoissa on erilaiset tuomarilinjat ja kisan sisälläkin saattaa pisteet heitellä. Syrenia on kauden aiempien pisteiden perusteella vahvin ehdokas voittoon.

  Tässä vielä haastajaryhmä, josta kaikki saaneet yhdessä kisassa yli 16 pistettä.
  Indigo 16.133 15.701
  Milea 16.200 15.600
  Valencia 16.000 15.683
  Spiraliinat 16.317 15.000

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 11:18

  """Montako kertaa viikossa olisi harkat ja minä päivinä?"
  2-3krt. Päivät sovitaan myöhemmin tarkelleen mutta ainaki ti ja la varmaan."
  Olisko aikasempia vai niinku 18 jälkeen jos turun ulkopuolelta tulee niin en ehtisi ainakaan mihinkään klo16"

  Kyllä! Varataan salivuorot vasta kun ryhmä on koolla voidaan sopia harjoitusaikatauloista yhdessä. Laitan vaan rohkeasti s-postia, jossa tiedost itsestäsi ja lajitausta niin aletaan saamaan kookoonpanoa kasaan!

 • Ohjelmien musiikit! | 24/04/2018 - 11:02

  En löytänyt muutakaan keskustelua aiheelle.. Onko joskus jollain joukkueella ollut musiikkina Emiliana Torrinin Jungle drum??

 • tuUL cup 21.4-22.4 Turku | 24/04/2018 - 10:54

  "kommentteja 16-20sarja?"

 • 12-14 kilpa, 2018 | 24/04/2018 - 10:42

  Uskon että viiden kärki löytyy näistä...järjestystä en osaa veikata. OVO kilpa atomit, Attitude Novice, Lumina, Mare kilpa team, Astra stella, Usva, Onessia jr ja Idra 04. Varmasti toukka kisa ja piste erot pieniä.

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 10:40

  Veikkauksia 16-20 k ?

 • Mustan kissan cup 21-22.4 | 24/04/2018 - 10:20

  "Ketä oli tämän päivän Team Esportin kokoonpanossa? En tunnistanut tyttöjä kuvista"
  Ihan samat tytöt mutta varmasti ottivat sivutytöt kisaamaan. En kyllä pidä esportin tavasta päivittää igtä kun eivät analysoi ollenkaa kisaa. Karsintakisastakin laittoivat vain jotain emojeita kun muut kertoivat tarkasti miten suoritus meni yms. Toki saattoivat olla pettyneitä mutta silti. Ja eivät kertoneet miksi kisasivat junnu sarjassa vaikka se nyt kyllä oli aika ilmiselvää kun joukkue vielä junnu ikäinen...

 • Kevät 12-14sm | 24/04/2018 - 10:19

  Vertailun vuoksi esim. viime vapaakauden eli kevät -17 sm-karsinnan top 15 pisteet (finaaliin pääsi vain 8 joukkuetta)

  1 Elite Pre Jr 18.400
  2 Illusion Pre Jr 18.000
  3 Sanix Pre Junior 17.650
  4 Royal Team 17.600
  5 Freyat Future 17.450
  6 Gloria Astra 16.850
  7 Team Atomit 16.700
  8 ISKU AGG Idra 16.650
  8 VIDA 16.650
  10 Meea 15.950
  11 Attitude Minor 15.900
  11 Verla 15.900
  13 Team Halla 15.450
  14 Cyrene 15.350
  15 Doria 15.100

  Aika moni kokoonpano näistä nyt ihan eri vaikka nimi sama, esim. Elite pre jr ja Illusion pre jr.

 • 12-14 kilpa, 2018 | 24/04/2018 - 10:07

  Ketä veikaatte tällä hetkellä top 5 mestiksissä? :)

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 10:01

  ""Montako kertaa viikossa olisi harkat ja minä päivinä?"
  2-3krt. Päivät sovitaan myöhemmin tarkelleen mutta ainaki ti ja la varmaan."

  Olisko aikasempia vai niinku 18 jälkeen jos turun ulkopuolelta tulee niin en ehtisi ainakaan mihinkään klo16

 • Kevät 12-14sm | 24/04/2018 - 09:59

  Tilastonikkari tässä hei ;) Olen kirjaillut ylös tämän sarjan tuloksia kevään kisoista / kisapalvelusta. Statistiikkaa jakoon arvon gymnerläisille:

  Yli 17 pistettä useammassa kuin yhdessä kisassa / reilusti päälle saaneet joukkueet (mielestäni sarjan terävin kärki):

  Elite SC Vantaa 17.90 17.20
  Sanix Sade 17.89 17.51
  Team Atomit 17.70
  Attitude Minor 17.47 17.26
  Elite pre jr 17.41 17.20
  Isku agg Idra 17.30 17.25

  Juuri ja juuri 17 pisteeseen tai hyvin lähelle useammassa kuin yhdessä kisassa yltäneet joukkueet:

  Team Avena 17.10 16.96
  Vida 17.06 16.89
  Team Mare 17.03 16.70
  Cyrene 16.90 16.85

  Reilusti yli 16 pisteen useammassa kuin yhdessä kisassa yltäneet joukkueet:

  Team Tapiola pre jr 16.73 16.20
  Team Illusion 16.68 16.18
  Meea 16.45 16.43
  Verla Amber 16.40 16.35

  Listattuna siis joukkueiden kahdet parhaat pisteet keväältä ilman viimeisiä sadasosia, Suomen ja kv kisat. Saattaa olla jotain virheitä tai puutteita mutta korjatkaa ihmeessä.

  Kisoja ei tietenkään voi suoraan verrata ja joissain kisoissa pistelinja on ollut heitteleväistä myös kisan sisällä mutta mielenkiintoista dataa kuitenkin, ja voisipa tässä kohtaa kautta heittää veikkaukseksi sm-finaaliin nämä joukkueet. Ohjelmat ovat jo hyvässä kunnossa, mutta toki mitä vaan voi sattua, harmillisimpana tietysti äkilliset loukkaantumiset ja sairastumiset jotka voi pilata kisan varsinkin pienemmän joukkueen kohdalla niin kuin on joissain kisoissa nähty.

  Ihan ei tullut viittätoista finalistia tällä laskuopilla täyteen. On joukkueita, jotka ovat saavuttaneet yksittäisen hyvän tuloksen, mutta muut kisat menneet heikommin.
  Nostaisin joukkoon Atomit 04 16.53 15.60
  Kisanneet vasta nämä kaksi kisaa ja heikompi tulos kauden avauskisasta joka oli tiukkapisteinen kv-kisa Sprin open. Voittaneet myös yo. joukkueita. On kokenut porukka ja Atomijoukkueet usein parantaa tuloksiaan loppukaudesta.

  Aika hurjaa myös, ettei 15 joukkueen finaaliin saata olla mitään asiaa kuin yli kuudentoista pisteillä, jos loppukauden kisojen pistetaso pysyy edes suunnilleen. Mahtavan jännittävä ja kovatasoinen sarja on tama!

 • Komia Cup Seinäjoki 6.5. | 24/04/2018 - 09:10

  "Stilla harrastesarjassa..."
  ????

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 09:06

  "Kai tiedätte että Turun saleissa ei saa olla jos ei ole yli 18-vuotiasta valmentajaa/valvojaa paikalla"
  Juu. Tiedäme kyllä.

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 09:06

  "Montako kertaa viikossa olisi harkat ja minä päivinä?"
  2-3krt. Päivät sovitaan myöhemmin tarkelleen mutta ainaki ti ja la varmaan.

 • Kalakukko-Cup 21.4 | 24/04/2018 - 08:51

  Oliko kisoissa kuvaajaa joka otti suorituksista kuvia??

 • 10-12 sarja 2018 | 24/04/2018 - 08:32

  "Team Ionit kyllä ihan jäätävän hyviä. En ole moista taituruutta nähnyt ehkä ikinä 10-12 sarjassa. "
  Onkohan nyt vähän liioiteltu kommentti; kyllä 10-12 -sarjan kärkijoukkueissa on paljon taitavia ja lahjakkaita tyttöjä/joukkueita muitakin. OVO:n Ionit ikäkaudessa panostetaan jo tulevaisuuteen ja ohjelmat on taidolla suunniteltuja ja viriteltyjä.

 • Yli 14v. SM- ja kilpasarjan mestaruuskisat | 24/04/2018 - 08:31

  "Onpa aikaisin SM-kisat tänä vuonna. Yleensä ollut äitienpäivänä toukokuussa."

  Ensi vuonna

  12.05. - 14.05.2019 JV Yhteiset SM-kilpailut; joukkuevoimistelu 12-14 SM, 14-16 SM, yli 16 SM Turku
  25.05. - 26.05.2019 JV Joukkuevoimistelun yli 14 v. kilpasarjojen Voimisteluliiton mestaruuskilpailut
  07.06. - 09.06.2019 JV Voimistelupäivät; joukkuevoimistelu 12-14 kilpasarja Voimisteluliiton mestaruuskilpailut, Espoo

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 08:30

  Kai tiedätte että Turun saleissa ei saa olla jos ei ole yli 18-vuotiasta valmentajaa/valvojaa paikalla

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 08:24

  "Miten meinasitte esimerkiksi maksaa koulun salien vuokran"

  Turussa alle 21-vuotiaitten salivuorot ovat maksuttomia :)

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 08:12

  Montako kertaa viikossa olisi harkat ja minä päivinä?

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 08:07

  "Miten meinasitte esimerkiksi maksaa koulun salien vuokran tai mahdolliset kilpailumaksut?"
  Moikka! Ollaan tähänkin mennessä saatu kaupungilta ilmaiseksi salivuoroja. Kilpailumaksut jaettaisiin jokaisen tanssijan kesken (tottakai ei mitään kauhean kallista), mutta jokainen tanssija maksaisi itse kilpailumaksunsa.

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 07:54

  Miten meinasitte esimerkiksi maksaa koulun salien vuokran tai mahdolliset kilpailumaksut?

 • 10-12 sarja 2018 | 24/04/2018 - 07:31

  ""Team Ionit kyllä ihan jäätävän hyviä. En ole moista taituruutta nähnyt ehkä ikinä 10-12 sarjassa. "
  Team Indiumit oli aivan huippuja 10-12 sarjassa aikanaan. Nyt niistä tytöistä yksi on mm. RV:n tuore juniorien suomenmestari."

  Ja toinen sai pronssia välinefinaaleissa.

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 24/04/2018 - 07:10

  !

 • Seura Cup, Vantaa. 5.5.18 | 24/04/2018 - 06:32

  ""12-14k
  1. Lumina
  2. Attitude Novice
  3. Luminea tai Astra Stella"
  Attitude Novice voi kyllä mennä myös Luminan ohi, mkc:ssa Attitude oli kakkonen vain 0.2 tai 0.1 päässä kärjestä ja menivät tuolloin jo Luminan ohi!"

  Hienoa, että kisa on tiukkaa :) Motivoi varmasti voimistelijoita.

 • Komia Cup Seinäjoki 6.5. | 24/04/2018 - 01:13

  Stilla harrastesarjassa...

 • Seurat | 24/04/2018 - 00:18

  """"""""Onko niistä TV:n väitetyistä väärinkäytöksistä (jotka johtivat Minetti-tiimin seuranvaihtoon) kuulunut mitään? Vai onko sotakirveet haudattu Tampereella?"
  Ei ne asiat taida tälle palstalle kuulua! Ne asiat kyllä hoidetaan ihan muilla areenoilla jos niin on."
  Kun asiaa lähdetään ajamaan avoimella kirjeellä julkisesti, niin voisi olettaa että jatkokäsittelykin on avointa. Miksi ne eivät kuuluisi myös tälle palstalle?"
  Tv:ssä panostus taisi siirtyä muihin lajeihin Minettien lähdettyä. Telinevoimisteluhan on aina ollut ykkönen. Sen lajin harrastajat eivät tällä palstalla paljon kirjoittele väärinkäytöksistä."
  Suuri osa vanhemmista voimistelijoista siirtyi toiseen seuraan joten ei niistä 10-13-vuotiaista vielä hetkeen junnusarjaan menijöitä ole. Niissä syytteissä ei näyttänyt olleen mitään perää. Porukkahenki on nyt hyvä ja yhteistyö toimii. Taisi olla ihan katkeruus mikä niissä syytöksissä kaikui. Ei siitä hyvää porukkahenkeä taio kukaan jos osa porukasta käyttäytyy röyhkeästi ja ylimielisesti muita kohtaan."
  Eikös Meea siirry ensi vuonna? "
  Mistä tälläinen tieto???"
  Minäkin haluaisin tietää!"
  meeassa on 06 tyttöjä

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 23/04/2018 - 23:58

  Kaikki innokkaat mukaan!

 • UUSI TANSSIJOUKKUE TURKU | 23/04/2018 - 23:58

  yhteydenoton saa laittamalla s-postia tähän osoitteeseen: tanssijoukkueturku@gmail.com

 • 10-12 sarja 2018 | 23/04/2018 - 23:50

  "Team Ionit kyllä ihan jäätävän hyviä. En ole moista taituruutta nähnyt ehkä ikinä 10-12 sarjassa. "
  Team Indiumit oli aivan huippuja 10-12 sarjassa aikanaan. Nyt niistä tytöistä yksi on mm. RV:n tuore juniorien suomenmestari.