Kerava cupin tulokset ja jaarittelua

Anonyymi

Tänne voisi paikalla olevat koota pisteitä ja paikallaolleet mielipiteitä? 8) kannatan tätä ideaa

8 kommenttia:
Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

hyvä idea. Tänne kommentteja ja pisteitä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Kerava cupista mieleen jäi naisten sarjasta Cowahit upealla ohjelmalla! Myös Massimon ohjelma aivan mahtava liskoteemoineen. Anforella ja Dodot 97 tosi kivat ohjelmat ja tytöt kehittyneet. Alexa jätti kylmäksi vieläkin.. Freyat jr:llä hauska musiikki. 10-12 sarjasta Atzaleat söpöjä ja taitavia. Yleisesti moni joukkue kehittynyt keväästä, mikä on tietysti tärkeintä (:

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

14-16 sarjassa yllätti erityisesti monien joukkueiden käyttämä vanne!
12-14SM monilla joukkueilla isoja väline virheitä. Alexa kuitenkin onnistui tänään!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Cowahit ja Massimo olivat mahtavia! :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

millaisia ohjelmia yli 14 vuotiaiden sarjojen joukkueilla? :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Joo mua kiinnostais kans yli 14v sarjat !!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Massimon ohjelma oli kyllä todella mieleenpainuva ja cowahitien suoritus vakuuttava. Ovon naisten ohjelma oli ehkä vähän hätäinen.. Nuoremmista tykkäsin Aavasta ja Apollosta, molemmilla kivat ohjelmat! 12-14 sm-sarjassa freyat jr oli hauska musa ja siihen sopiva ohjelma, fyysisesti jää kyllä selvästi jälkeen esim alexasta..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Kommentteja:
10-12 Nemorellat ja Azaleat omaa tasoaan, kaikilla laadukasta voimistelua. Muuten tuntui että vähän löysä linja tässä sarjassa, mutta näin tällä kertaa, kaikki joukkueet kuitenkin linjassa toisiinsa nähden :)

12-14 K Kinesiksen ohjelma ei iskenyt tällä kaudella, en oikein tajunnut musiikin ja puvun välistä yhteyttä? Suoritus kuitenkin siisti ja varma niinkuin aina! Muutenkin tämän sarjan joukkueet olivat kehittyneet ja siistiytyneet paljon mielestäni
12-14 M Alexalle ansaittu voitto vaikka pidinkin kevään ohjelmasta paljon enemmän. Team smaragdit oli kehittynyt paljon ja ohjelma on ihana, ansaittu hopea!
14-16 K tätä sarjaa en nähnyt valitettaasti
naiset: Cowahit omaa luokkaansa ja tykkäsin ohjelmasta, harvoin on muuten tämä joukkue pettänyt ja tuntuu että kausi kauden jälkeen onnistuvat tekemään erilaisia ja mielenkiintoisia ohjelmia! Kilpa-akatemia oli myös mieleeni ja puvut olivat hienot! Musiikkina heillä on C.S.I tunnari biisi (vai onko se nyt csi miami en ole varma) ja tykkäsin tästä vanneohjelmasta :) Massimo ei iskenyt sitten yhtään, liian "lapsellisella" linjalla tällä kertaa liikkeellä.

Lisää Kommentti