kisoissa vuorottelu

Anonyymi

Perustellaanko joukkueessanne, jos ei valita kisakokoonpanoon tai joutuu vuorottelemaan? Eli mix ei pääse kisoissa matolle, vaik ei ole loukkaantunut tai loukkaantumisesta on jo aikaa.
Jaksatteko olla motivoituneita?

10 kommenttia:
Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Meillä vaihdellaan iän takia

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous

Meillä heikoimmat vaihtelee

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä kukaan ei ole sivussa treeneissä, mutta viikko enne kisoja laitetaan kaksi sivuun ja joka kisoihin eri tytöt sivuun. Ollaan sm sarjassa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

meilä kyllä kaikki kisaavat!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

tietenkin jos on vamma tai kuntoutumassa vasta joutuu olemaan sivussa. Muuten katsotaan esim osia ja siisteyttä, ja sen mukaan valitaan kisakokoonpano. Eli aina kerrotaan miksi ei joku pääse kisaamaan.ainakin tärkeimmät kisat menee niin että ns.parhaat kisaa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"tietenkin jos on vamma tai kuntoutumassa vasta joutuu olemaan sivussa. Muuten katsotaan esim osia ja siisteyttä, ja sen mukaan valitaan kisakokoonpano. Eli aina kerrotaan miksi ei joku pääse kisaamaan.ainakin tärkeimmät kisat menee niin että ns.parhaat kisaa."
Näin juuri sen kuuluisi mennä ainakin SM-sarjoissa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Meillä kukaan ei ole sivussa treeneissä, mutta viikko enne kisoja laitetaan kaksi sivuun ja joka kisoihin eri tytöt sivuun. Ollaan sm sarjassa. "
Kuullostaa hyvältä ! Tyttären joukkueessa aina samat sivussa (pois lukien loukkaantumiset ja vammat) yhden kisan saa sivussa olivat kaudessa kisata kuten säännöissä sanotaan. Syytä ei myöskään sanota.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ollaan 12-14 SM-sarjassa ja kaikki tytöt kisaa kaikissa kisoissa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Joo kertokaahan myös sarja!

10-12 sarjassa meidän seurassa kisaa aina kaikki.
12-14sm sarjassa vuorotellaan kun tyttöjä on yli mattokokoonpanon verran. Osalla on vakiopaikka ja osa vuorottelee pareittain vaihtopaikalla. Vaihtopaikkalaisten kisat jaetaan tasapuolisesti niin että tulee sama määrä kisoja kaikille vaihtareille. Jos on jotain vammantynkää kauden alussa niin sitten on yleensä vaihtopaikalla, ja "terve" tyttö vaihtariparina, jotta voi tarvittaessa pitää taukoa kisaamisesta jos vamma ei sitä salli.
Junnuissa ja sennuissa sitten ihan tilanteen mukaan.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Meillä kukaan ei ole sivussa treeneissä, mutta viikko enne kisoja laitetaan kaksi sivuun ja joka kisoihin eri tytöt sivuun. Ollaan sm sarjassa. "
Kuullostaa hyvältä ! Tyttären joukkueessa aina samat sivussa (pois lukien loukkaantumiset ja vammat) yhden kisan saa sivussa olivat kaudessa kisata kuten säännöissä sanotaan. Syytä ei myöskään sanota."

Mielestäni perusteet pitää olla aina sarjasta huolimatta eikä vain pitää sivussa. Vanhempien kannatta keskustella valmentajien kanssa pelisäännöistä ja niiden reiluudesta.

Lisää Kommentti