mitä laitatte yleensä kisapuvun alle?

Anonyymi

Mua kiinnostais tietää et mitä laitatte kisapuvun alle? Käytätteks normaaleit ihonvärisii rintsikoita vai jotai esim piruetin alustoppeja? Ja sit et käytätteks stringei vai jotai muita?? Ite oon käyttäny piruetilt tilattuja ihon värisiä alushousuja ja oon kokenu ne tosi hyviks! Sit oon käyttäny piruetilt ostettuu sellast tosi ohutta alustoppii mut en tykkää sit yhtää joten aattelin et näkyyks rintsikat sielt kisapuvun alta mitenkää? Kertokaa myös et mist ootte ostanu tein alusvaatteet ja mitkä on hyviä!

5 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ite käytän puvun alla puvusta riippuen joko ihan normi urreja taikka sitten ihonvärisiä urreja jotka Tokmannista joskus ostin ja oiskohan hintaa ollu noin 4€ :D Ja siis oikeesti tosi hyvät ja hinta ei mitenkään päätä huimaava haha! Ja sit käytän ihan stringejä puvun alla ja etenkin kokopuvuissa pyrin vähän sen housuosan värin mukaan valitsemaan, ettei esim mustia stringejä sellasen puvun alle jossa pinkki housuosa. ;)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä käytössä ballerina&liikunnan ihon värinen yläosa! Se on hyvä kun mukana tulee läpinäkyvät olkaimet sekä selässä menee ainoastaan läpinäkyvä tukeva kumilenkki

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

voiko käyttää tai käyttääkö kukaan ihon värisiä rintsikoita puvun alla?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

meillä käytössä ihan normi urheiluliivit, koska ne eivät näy puvumme alta

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

entä muita?

Lisää Kommentti