World Cup ja Challenge Cup I, Vantaa

Anonyymi

Vuoden 2018 ensimmäiset World Cup ja Challenge Cup kisat kotoisasti Vantaalla 17-18.3. VVS:n kisasivuilta löytyy kaikki tieto kisoista. Pitkästä aikaa paljon uusia huippujoukkueiden ohjelmia.

Kisasivut: https://www.vantaanvoimisteluseura.fi/tapahtumat/world-cup-i-challenge-c...

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Nyt Ovo junnujen ohjelman nähneenä pakko sanoa että itse koreosta ja musiikista pidin mutta puvut eivät tällä kertaa onnistuneet

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Hesarin jutussa puhutaan RFAG:sta seurana (oikeasti lajiliitto) :'D "
Voimisteluliiton julkaisemassa jutussa Victoria on kirjoitettu Viktoria xD "

Sama oli käsiohjelmassa kisoissa

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

”Voimisteluliiton julkaisemassa jutussa Victoria on kirjoitettu Viktoria xD”
Myös online-tuloksissa Viktoria, millä nimellä ilmoittautuminen?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"”Voimisteluliiton julkaisemassa jutussa Victoria on kirjoitettu Viktoria xD”
Myös online-tuloksissa Viktoria, millä nimellä ilmoittautuminen? "

Kaikissa edellisissä kisoissa ovat olleet Victoria en usko että ovat vaihtaneet nimeä

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Heidän instagraminsa ovat team_victoria_russia ja team_victoriastrela

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Vaikka ovo junnut toistavatkin koko ajan positiivisuutta niin minetit junnut toistavat koko ajan synkkyyttä. Ohjelmissa"
Minusta minetit jr olisi voinut valita vähän iloisemmat puvut. Nämä puvut muistuttavat tosi paljon viimekauden pukuja."

Puvut samat puvut kuin viime kaudella mutta muokatut

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Päivän parasta antia oli Expressian ohjelma. Hieno kokonaisuus. Minettien ohjelma hyvänä kakkosena. Ovo Team jäi vaisuksi.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Miksiköhän järjestäjät eivät puutu siihen että venäläiset seisovat katsomossa omiensa suorituksen ajan?"
Miksi ei saisi?"

"No täytyy pätee huoolella" siksi ettei katsomossa saa suorituksen aikana olla liikettä. Ja ajattelitko että muiden maksaneiden katsojien mielestä on ihan ookoo vaikkei nää suorituksia??

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Nyt Ovo junnujen ohjelman nähneenä pakko sanoa että itse koreosta ja musiikista pidin mutta puvut eivät tällä kertaa onnistuneet"
Mietin itse, että hihat voisi joko loppua siihen puhviin tai olla sen jälkeen ihokangasta. Samoin kaula-aukko ihokangasta. Keventäisi pukua.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ovo junnujen koreo todella näyttävä ja sisältää upeita juttuja ja tyttöjen taitotaso aivan huikea! Musiikki ja ohjelma kuitenkin kaipaisi jotain rauhallisempaa ja virtaavampaa kohtaa ja puvut ehkä vähän naisellisuutta. Varmasti kehittyvät kevään mittaan!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Ovo junnujen koreo todella näyttävä ja sisältää upeita juttuja ja tyttöjen taitotaso aivan huikea! Musiikki ja ohjelma kuitenkin kaipaisi jotain rauhallisempaa ja virtaavampaa kohtaa ja puvut ehkä vähän naisellisuutta. Varmasti kehittyvät kevään mittaan!"
Mitäs tuo nyt oli?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Kiinnostaisi kuulla lisää tuosta ovo teamin loppu noston romahtamisesta. Oliko yhtä suuri virhe, kun Madonnan noston romahtaminen helsingin MM-kisoissa? Saivatko tehtyä jonkinlaisen loppuasennon vai loppuiko ohjelma kuin seinään. Sisun sivuilla mainittiin että Minetit juniorille tuli yksi suuri virhe mikä se mahtoi olla? "
Ei ollut yhtä iso virhe. Nostettava tyttö ei päässyt kunnolla tasapainoon ylhäällä ja siksi hyppy alas oli enemmän putoaminen. Ei kuitenkaan pudonnut kenenkään päälle, vaikka joku täällä niin väittikin. Loppuasento onnistui ok.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""Miksiköhän järjestäjät eivät puutu siihen että venäläiset seisovat katsomossa omiensa suorituksen ajan?"
Miksi ei saisi?"
"No täytyy pätee huoolella" siksi ettei katsomossa saa suorituksen aikana olla liikettä. Ja ajattelitko että muiden maksaneiden katsojien mielestä on ihan ookoo vaikkei nää suorituksia?? "

Kaikissa ulkomaan kisoissa missä olen ollut, on meno katsomossa ollut aikamoista. Liikutaan suoritusten aikana, seistään oman maan joukkueen suorituksen aikana, jne. Taitaa olla Suomi ainoa maa, missä noudatetaan (mielestäni hyvää) sääntöä, että suoritusten aikana ei katsomossa liikuta, eikÄ toisten eteen nousta seisomaan ym.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ylen uutinen:

Minetit maailmancupissa voittoon - "Voimme vielä parantaa"
Tamperelaisjoukkue voimisteli Vantaalla huippupisteet.

https://yle.fi/urheilu/3-10122180

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Kiinnostaisi kuulla lisää tuosta ovo teamin loppu noston romahtamisesta. Oliko yhtä suuri virhe, kun Madonnan noston romahtaminen helsingin MM-kisoissa? Saivatko tehtyä jonkinlaisen loppuasennon vai loppuiko ohjelma kuin seinään. Sisun sivuilla mainittiin että Minetit juniorille tuli yksi suuri virhe mikä se mahtoi olla? "
Ei ollut yhtä iso virhe. Nostettava tyttö ei päässyt kunnolla tasapainoon ylhäällä ja siksi hyppy alas oli enemmän putoaminen. Ei kuitenkaan pudonnut kenenkään päälle, vaikka joku täällä niin väittikin. Loppuasento onnistui ok."

Katsoin suorituksen juuri uudestaan ja putosi kyllä selkeästi maassa olevan tytön päälle.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

onko finaalista videoita?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"onko finaalista videoita?"
Niinpä??

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Voisko joku viisaampi valaista, että mikä Minetit Jr musiikkina on?"
löytyy nimellä ì tokuni

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Eikö tuota yhtä joka on kirjoittanut 40 haukkumaan ja nollaus viestiä voisi poistaa ?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Mollaus

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ehdottomasti poistettava ja estettävä kun tuollaista tekee.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Eikö tuota yhtä joka on kirjoittanut 40 haukkumaan ja nollaus viestiä voisi poistaa ?"
Mitä tää tarkoittaa

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Jotkut näköjään tietää enemmän kirjoittajista kuin toiset.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Upea menestys Suomella! Minetit oli aivan loistava ja OVO Teamilta upea aloitus uudella kokoonpanolla, ei mikään helppo paikka. Junioreissa Victoria oli Vantaalla suvereeni, mutta Mineteillä harmillisesti molemmissa suorituksissa virheitä ja ero kapenee, kun suoritusvarmuus löytyy. OVO Junioreilla hauska ohjelma, mutta sielläkin kummallakin kerralla epäaikaisuuksia ja joitakin virheitä, jotka korjaamalla myös pisteet paranevat. Lisäksi molemmissa sarjoissa toivoisi muiden suomalaisjoukkueiden saavan ohjelmaansa kauden mittaan eteenpäin ja sijoituksia ylöspäin.

Kannustus Vantaalla oli valtavan hienoa ihan kaikille joukkueille! Upeaa!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ylläpitäjä ainakin tietää.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Eikö tuota yhtä joka on kirjoittanut 40 haukkumaan ja nollaus viestiä voisi poistaa ?"
Mitä tää tarkoittaa "

Kommenttejen moderointi keskustelusta voit lukea

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Nostoa lukuunottamatta Ovo Teamin suoritus kuitenkin todella paljon parempi kuin eilen! Harmi, että nosto ei onnistunut, olisi ollut hienoa nähdä, millaiset pisteet olisivat saaneet."
Vielä on paljon tekemistä ja nosto kyllä kamala. Turha jossitella. Ei ollut kenelläkään virheetön suoritus eilen tai tänään. Pisteet kertoo oleellisen eli erotkärjessäkin isoja tässä kisassa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Tämä kommentointi on osan kohdalla kyllä järkyttävää ja ala-arvoista. Toivon, että ylläpito puuttuu asiaan.

Mun mielestä OVOlla tosi onnistuneet puvut ja erottui tummasta massasta ihanasti! Harmillinen Ovo Teamin vikan noston haparointi, mutta tästä huomaa, että ohjelma tosiaan on vaikea. Upea suoriutuminen loppuasentoon saakka!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Mitä mieltä olette siitä ettei edes osa-alue pisteitä julkaista kilpailun aikana? Jos tämä hieno laji haluaa oikeasti kehittyä ja nostaa arvostustaan, tulis edes osa-aluepisteet saada kilpailun aikana/viimeistää lopputulosten yhteydessä julkisiksi. Avoimuuden nimissä mun mielestä myös tuomaripisteet. Loppuis täälläkin turha kinastelu, taisi sitten kinasteltaisiin oikeesti vähän enemmän aiheesta, jos sitä jossain tapauksessa sitten olisi.
Tämä nykyinen pisteiden piilottelu jättää kyllä sen kuvan ettei niitä "uskalleta" julkaista. Ratkaisut varmasti olis, jos olis tahtoa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Mitä mieltä olette siitä ettei edes osa-alue pisteitä julkaista kilpailun aikana? Jos tämä hieno laji haluaa oikeasti kehittyä ja nostaa arvostustaan, tulis edes osa-aluepisteet saada kilpailun aikana/viimeistää lopputulosten yhteydessä julkisiksi. Avoimuuden nimissä mun mielestä myös tuomaripisteet. Loppuis täälläkin turha kinastelu, taisi sitten kinasteltaisiin oikeesti vähän enemmän aiheesta, jos sitä jossain tapauksessa sitten olisi.
Tämä nykyinen pisteiden piilottelu jättää kyllä sen kuvan ettei niitä "uskalleta" julkaista. Ratkaisut varmasti olis, jos olis tahtoa."

Oon samaa mieltä tästä! Varsinkin kun arvokisoista kyse, ois kiva nähdä tuomarikohtasetkin pisteet. Harmi jos ei voida omien tuomarointien takana seisoa sen vertaa että ne julkaistais. Edes ne osa-alue pisteet näkyviin pliis!!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Jep, joskus on ulkomailla järjestetyissä kisoissa jääneet osa-aluepisteet julkaisematta, ja ajattelin että tämä johtuu kisajärjestäjän kokemattomuudesta, mutta vvs on kyllä kokenut järjestäjä eli ei siitä kiinni taida ollakaan. Itse seuraan voimistelun sm-sarjaa puhtaasti penkkiurheilijana, ja jo minun on vaikea pysyä kärryillä kun tuloksia saa metsästää kissojen ja koirien kanssa ja kysellä mahdollisilta tutuilta joilla yhteyksiä kisaaviin joukkueisiin. Jos minun tilanteeni on tämä, voin kuvitella kuinka nopeasti mielenkiinto lopahtaa täysin ulkopuoliselta penkkiurheilijalta, kun keinoja seuraamiseen ei ole. Eli pisteet julkisiksi, on en keksi yhtäkään perustetta niiden pimittämiseen. En usko suoraan tuomaripeliin ja uskon että tuomarit osaavat asiansa, mutta ainoa peruste minkä salaisiin pisteisiin voitaisiin keksiä viittaa kyllä päinvastaiseen..

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Jep, joskus on ulkomailla järjestetyissä kisoissa jääneet osa-aluepisteet julkaisematta, ja ajattelin että tämä johtuu kisajärjestäjän kokemattomuudesta, mutta vvs on kyllä kokenut järjestäjä eli ei siitä kiinni taida ollakaan. Itse seuraan voimistelun sm-sarjaa puhtaasti penkkiurheilijana, ja jo minun on vaikea pysyä kärryillä kun tuloksia saa metsästää kissojen ja koirien kanssa ja kysellä mahdollisilta tutuilta joilla yhteyksiä kisaaviin joukkueisiin. Jos minun tilanteeni on tämä, voin kuvitella kuinka nopeasti mielenkiinto lopahtaa täysin ulkopuoliselta penkkiurheilijalta, kun keinoja seuraamiseen ei ole. Eli pisteet julkisiksi, on en keksi yhtäkään perustetta niiden pimittämiseen. En usko suoraan tuomaripeliin ja uskon että tuomarit osaavat asiansa, mutta ainoa peruste minkä salaisiin pisteisiin voitaisiin keksiä viittaa kyllä päinvastaiseen.."
Juuri näin eihän siitä olisi haittaa ainakaan lajin läpinäkyvyyden suhteen päinvastoin.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Mielestäni on upeaa, että näissä kisoissa menestyttiin näinkin hyvin. Kaikki joukkueet ovat varmasti painaneet kovasti töitä kotisalilla ja esimerkiksi ovo team oli neljäs vaikka ovat treenanneet yhdessä vasta vähän aikaa. Myös Minettien ensimmäinen sija ja Minetit junioreiden toinen sija ovat hieno saavutus. Upeita ohjelmia ja joukkueita edustamassa suomea. Tsemppiä kaikille joukkueille!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Jep, joskus on ulkomailla järjestetyissä kisoissa jääneet osa-aluepisteet julkaisematta, ja ajattelin että tämä johtuu kisajärjestäjän kokemattomuudesta, mutta vvs on kyllä kokenut järjestäjä eli ei siitä kiinni taida ollakaan. Itse seuraan voimistelun sm-sarjaa puhtaasti penkkiurheilijana, ja jo minun on vaikea pysyä kärryillä kun tuloksia saa metsästää kissojen ja koirien kanssa ja kysellä mahdollisilta tutuilta joilla yhteyksiä kisaaviin joukkueisiin. Jos minun tilanteeni on tämä, voin kuvitella kuinka nopeasti mielenkiinto lopahtaa täysin ulkopuoliselta penkkiurheilijalta, kun keinoja seuraamiseen ei ole. Eli pisteet julkisiksi, on en keksi yhtäkään perustetta niiden pimittämiseen. En usko suoraan tuomaripeliin ja uskon että tuomarit osaavat asiansa, mutta ainoa peruste minkä salaisiin pisteisiin voitaisiin keksiä viittaa kyllä päinvastaiseen.."
Juuri näin eihän siitä olisi haittaa ainakaan lajin läpinäkyvyyden suhteen päinvastoin."

Kansainvälisen lajiliiton päätös että ne julkaistaan vasta kisojen jälkeen.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Minusta ovo junnut olisivat ansainneet olla toisia.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Onko kukaan kiinnittänyt huomiota että ainoat joukkueet jotka saavat täällä lokaa niskaansa ovat OVOsta. Mitäköhän se johtuu?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Onko kukaan kiinnittänyt huomiota että ainoat joukkueet jotka saavat täällä lokaa niskaansa ovat OVOsta. Mitäköhän se johtuu?"

Kyllä ainakin Minetti-tiimi ja Elite saavat oman osansa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Minusta Ovo teamillä muuten olisi ihan kauniit puvut, mutta harmaista housuista en pidä. Ovo Junior Teamin puvut tosiaan vähän raskaan näköiset. Onko Minetit Jr tuunannut viime kauden pukua vai onko uudet?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Onko kukaan kiinnittänyt huomiota että ainoat joukkueet jotka saavat täällä lokaa niskaansa ovat OVOsta. Mitäköhän se johtuu?"
On täällä gymnerissä lähes kaikki kärki joukkueet saaneet lokaa niskaansa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Onko kukaan kiinnittänyt huomiota että ainoat joukkueet jotka saavat täällä lokaa niskaansa ovat OVOsta. Mitäköhän se johtuu?"
Kyllä ainakin Minetti-tiimi ja Elite saavat oman osansa. "

Juu varmasti oman osansa, mutta jos nyt ihan reilusti käyt kahden päivän kommentit läpi (tosin eilen poistettiin onneksi raskaalla kädellä kaikkein idioottimaisimmat oksennukset), niin fakta on se, että Ovon edustajat saavat nimenomaan ilkeätä ja asiatonta kuraa niskaansa paljon enemmän kuin mitkään muut joukkueet. Useimmat kommenteista ovat lapsellisia ja näkee myös, että siellä samatkin henkilöt tehtailevat niitä, mutta silti. Kritiikkiä saa esittää; tällaisella palstalla olisi älytöntä odottaakin vain pelkkää herttaista kommentointia, mutta täytyy sanoa, että välillä mietityttää, että osan kommentoijien paikka olisi vihanhallintaterapiassa ennen kuin täällä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""""Miksiköhän järjestäjät eivät puutu siihen että venäläiset seisovat katsomossa omiensa suorituksen ajan?"
Miksi ei saisi?"
"No täytyy pätee huoolella" siksi ettei katsomossa saa suorituksen aikana olla liikettä. Ja ajattelitko että muiden maksaneiden katsojien mielestä on ihan ookoo vaikkei nää suorituksia?? "
Kaikissa ulkomaan kisoissa missä olen ollut, on meno katsomossa ollut aikamoista. Liikutaan suoritusten aikana, seistään oman maan joukkueen suorituksen aikana, jne. Taitaa olla Suomi ainoa maa, missä noudatetaan (mielestäni hyvää) sääntöä, että suoritusten aikana ei katsomossa liikuta, eikÄ toisten eteen nousta seisomaan ym."

Myös harkkatilassa esim venäläiset joukkueet tahtoivat kovin olla matolla treenaamassa, vaikka järjestäjät siitä heille sanoivatkin, välillä jopa aika tiukasti jotta ymmärsivät poistua harkkamatolta. Siellä päin on varmaankin totuttu hiukan eri asioihin kuin suomessa. Ja puhun nyt lähinnä Spring Openista.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""Miksiköhän järjestäjät eivät puutu siihen että venäläiset seisovat katsomossa omiensa suorituksen ajan?"
Miksi ei saisi?"
"No täytyy pätee huoolella" siksi ettei katsomossa saa suorituksen aikana olla liikettä. Ja ajattelitko että muiden maksaneiden katsojien mielestä on ihan ookoo vaikkei nää suorituksia?? "

Ja miksiköhän suomalaisia ei hillitä siinä kun porukat kiljuu ja huutaa suomalaisillle kurkku suorana kisasuorituksen aikana ennen ja jälkeen????

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Kommentteja kärkijoukkueista.

Victoria: Aivan mahtava Toreador ohjelma. Hienoa työtä tytöt ja Antton! Pariin vuoteen ehdottomasti kovin kokoonpano heillä. Hypyt ihan mielettömiä ja ilmaisu ihan eri tasolla kuin suomen junnuilla. Todella pitkä ja näyttävä joukkue ja ansaitsivat voittonsa.

Minetit jr. Selostaja sanoi hyvin, että joukkue loi upean tunnelman ohjelmallaan ja olen tästä samaa mieltä. Pidin musiikista todella paljon. Onko kellään tietoa, mistä on musiikki? Tytöt tietysti taattua Minetit-laatua, eli todella taitavia. Kypsemmän oloinen joukkue liikekieleltään, kuin OVO Team.

Victoria Strela. Ei oikeen ohjelmasta jäänyt paljoa mieleen, mutta aika perus venäläistyylinen ohjelma ja tytöt todella hyviä.

OVO Junior Team: Itse tykkäsin tästä ja ohjelma varmasti vielä parempi loppukaudesta, kun saavat hiottua sen huippuunsa. Paljon uusia omaperäisiä liikkeitä ja kivat nostot. Joukkue on teknisesti parempi kuin viime kauden puukkojunkkarit, ja varmasti mitalitaistelussa mukana tälläkin kaudella.

Madonna: Ohjelmasta en nyt niin pitänyt, mutta joukkue todella hyvä. Ansaitut pisteet.

Expressia. Selostajat todella ylistivät, mutta oli kyllä selvästi eri ja vhän heikompi Expressia kuin viime vuonna. Teema toki hieno ja erikoinen ja ovat aivan uusia juttuja keksineet, mitä ei olla ennen nähty. Puvut olivat kyllä venäläiseen tyyliin, noh aika mauttomat, etenkin se karvainen osa. Yhden tytön juoksentelu loppuasentoon oli vähän kiusallista katsottavaa.

OVO Team: Tuli ikävä vanhaa OVO Teamia, ja nyt vasta tajusin, että siitä ei tosiaan ole mitään jäljellä. Liikekieli täysin eri ja tytöt vielä nuoria ja ilmaisu vielä ihan eri tasolla, kuin viime vuoden OVO Teamilla oli. Teema kuulostavaa koskettavalta, jos idea todella on tullut itsemurhasta. Teema ei kyllä aukene tietämättömälle katsojalle, mietin että aukenikohan tuomareillekaan? Musiikki ehkä aavistuksen tylsähkö tänä vuonna. Puvut jakavat selvästi mielipiteitä. Itse en pidä kauheasti puvun väristä, mutta rohkea valinta. Teknisesti ovat kyllä hyviä. Jos tytöt jatkavat niin potentiaalinen tulevaisuuden joukkue kyllä, kun saavat ikää ja kokemusta lisää. Ohjelmassa paljon vielä hiottavaa ja viimeinen nosto oli molempina päivinä epävarma. Tällä kaudella tuntuu olevan aika paljon näit olkapäille kiipeämisiä.

MInetit: Selkeästi näkee, että ovat hioneet ohjelmaa pidempään kuin muut huiput. Ovat menneet ilmaisussa eteenpäin ja sellaista aikuisten naisten ilmaisua on alkanut tällä kaudella näkymään enemmän. Ihanan upeita voimistelijoita ovat kyllä. Muuttaneet taas kokoonpanoa ja hienosti kaikki tytöt suoriutuvat vaikeasta ohjelmasta.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

tarkoitin, että minetit jr kypsempi liikekieli kuin ovo jr teamilla.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Lopettikohan viime vuoden Viron Siidisabad Cats?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Kumpa Ovo team muuttaisi puvun hameosan erilaiseksi niin kokonaisuus olisi paljon parempi. Vino hame näyttää jotenkin raskaalta ja vanhanaikaiselta. Yläosa oli oikein kiva ja erottui muista!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Minusta Ovo teamin lopun nosto saisi olla näyttävämpi.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ovon puku on hieno, värit ovat hyvät. Vähän erilaista, harvoin keltaista käytetään - mutta siis hyvä :) :) Hameelle kuitenkin toisaan voisi jotain tehdä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Lopettikohan viime vuoden Viron Siidisabad Cats? "
Ainakin muutama viime kevään Cats- kokoonpanosta näytti voimistelevan Viron Junior Teamissa, jossa oli heidän lisäksi vanhoja Perfetto Juniorin voimistelijoita.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Lopettikohan viime vuoden Viron Siidisabad Cats? "
Ainakin muutama viime kevään Cats- kokoonpanosta näytti voimistelevan Viron Junior Teamissa, jossa oli heidän lisäksi vanhoja Perfetto Juniorin voimistelijoita."

Harmi, cats-kokoonpanolla olisi ollut todellinen sauma mm-mitaliin, ellei jopa kirkkaimpaan.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Anttonin instassa vilahti otteita yksittäisten tuomarien pisteistä (paneelien pisteet nyt julkaistu, mutta ei tuomarikohtaisia). Nyt tuo klippi on jo poistettu, mutta silmään pisti että Exe4 oli antanut Mineteille täydet 10 pistettä - en muista aiemmin nähneeni. Kukakohan tämä tuomari oli? Sinänsä erikoista, jos ei ainuttakaan vähennettävää kohtaa löydä - ei tuo suokka sentään täydellinen ollut.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Lopettikohan viime vuoden Viron Siidisabad Cats? "
Mietin tätä samaa, olivat upea joukkue ja nyt kaikki viron joukkueet vähän kauempana kärjestä...

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Anttonin instassa vilahti otteita yksittäisten tuomarien pisteistä (paneelien pisteet nyt julkaistu, mutta ei tuomarikohtaisia). Nyt tuo klippi on jo poistettu, mutta silmään pisti että Exe4 oli antanut Mineteille täydet 10 pistettä - en muista aiemmin nähneeni. Kukakohan tämä tuomari oli? Sinänsä erikoista, jos ei ainuttakaan vähennettävää kohtaa löydä - ei tuo suokka sentään täydellinen ollut."
Pisteet olivat annettu kyllä venäjän Madonnalle ja sama tuomari oli antanut Expressialle 9.9

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Anttonin instassa vilahti otteita yksittäisten tuomarien pisteistä (paneelien pisteet nyt julkaistu, mutta ei tuomarikohtaisia). Nyt tuo klippi on jo poistettu, mutta silmään pisti että Exe4 oli antanut Mineteille täydet 10 pistettä - en muista aiemmin nähneeni. Kukakohan tämä tuomari oli? Sinänsä erikoista, jos ei ainuttakaan vähennettävää kohtaa löydä - ei tuo suokka sentään täydellinen ollut."
Pisteet olivat annettu kyllä venäjän Madonnalle ja sama tuomari oli antanut Expressialle 9.9"

Ok, vilahti niin nopeasti. Sitten sitäkin yllättävämmät pisteet. Tuomarin kansalaisuuskin taisi selvitä...

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ja exe3 antanut Madonnalle 8.9. Melkoinen hajonta!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Venäjällä osataan pitää omien puolia! Ja näytetään että 10 on mahdollista antaa! Nyt varmaan muutkin uskaltaa alkaa antamaan Venäläisille täydet pisteet.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Minusta Ovo teamin lopun nosto saisi olla näyttävämpi. "
Aiempien kausien loppunostoihin verrattuna tosiaan vähän laimea

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Kisasiko Minetit junnuissa Coco sportin tyttöjä?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Kisasiko Minetit junnuissa Coco sportin tyttöjä?"
2 oli ainakin ja tais 1 olla sivussa

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"https://www.instagram.com/p/BggV4avAIbs/"

Täytyy kyllä ihmetellä että 1 ihminen saa aikaan näin paljon pahaa. Eikö ole keinoja estää tämmöistä?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Kisasiko Minetit junnuissa Coco sportin tyttöjä?"
2 oli ainakin ja tais 1 olla sivussa"

sivussa oleva taisi olla sama joka vuoden alussa kulli kepeillä?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""Kisasiko Minetit junnuissa Coco sportin tyttöjä?"
2 oli ainakin ja tais 1 olla sivussa"
sivussa oleva taisi olla sama joka vuoden alussa kulli kepeillä?"

kulki*

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""""Kisasiko Minetit junnuissa Coco sportin tyttöjä?"
2 oli ainakin ja tais 1 olla sivussa"
sivussa oleva taisi olla sama joka vuoden alussa kulli kepeillä?"
kulki*"

:D

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Kisasiko Minetit junnuissa Coco sportin tyttöjä?"
2 oli ainakin ja tais 1 olla sivussa"

Mahtavaa, että Cocon tytöt ovat päässeet myös kisaamaan. Hyvä sarjanousu heiltä ja hienosti ovat saaneet samannäköiseksi ohjelman ja liikekielen, vaikka varmasti yhdessä harjoittelu haastavaa Turun ja Tampereen välillä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Minetit jr:llä todella voimistelullinen tyyli, josta pidän. OVO jr Teamilla tosi leikkisä ohjelma, mutta tyyli enemmän tanssillinen.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Tietääkö joku ovo junnujen musiikkia?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Anttonin ohjelmat taas dominoi koko viikonloppua. Spring Openissa 12-14 sarjan kulta. Challenge Cupin kulta ja hopea. World Cupin kulta.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Kaunis tarina Ovo Teamilla tänä kautena.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Kaunis tarina Ovo Teamilla tänä kautena."
Mistä tarina kertoo? Mistä löysit sen?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Kaunis tarina Ovo Teamilla tänä kautena."
Mistä tarina kertoo? Mistä löysit sen?"

Hesarissa juttu :) Linkki löytyy Ovo Teamin Instagram profiilissa!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Anttonin ohjelmat taas dominoi koko viikonloppua. Spring Openissa 12-14 sarjan kulta. Challenge Cupin kulta ja hopea. World Cupin kulta."
Mutta ei kuitenkaan esim. Spring openin hopea ja pronssi että ei mielestäni vallan dominoi..

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Anttonin ohjelmat taas dominoi koko viikonloppua. Spring Openissa 12-14 sarjan kulta. Challenge Cupin kulta ja hopea. World Cupin kulta."
Mutta ei kuitenkaan esim. Spring openin hopea ja pronssi että ei mielestäni vallan dominoi.."
Junnuissa siis

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Joku kritisoi, kun jollain kilpasarjan joukkueelle on teema liittyi itsemurhaan. Jännä nähdä saako ovo teamin saman tyyppinen teema yhtä paljon kritiikkiä " Hei! se joukkue on amidit, kuusamonnaisvoimistelijoista.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Joku kritisoi, kun jollain kilpasarjan joukkueelle on teema liittyi itsemurhaan. Jännä nähdä saako ovo teamin saman tyyppinen teema yhtä paljon kritiikkiä " Hei! se joukkue on amidit, kuusamonnaisvoimistelijoista."
Massimo Jr oli myös itsemurha aiheena muutama vuosi takaperin, ja hekin korostivat tarinaa perhosilla, kuten Ovo Teamikin.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""Joku kritisoi, kun jollain kilpasarjan joukkueelle on teema liittyi itsemurhaan. Jännä nähdä saako ovo teamin saman tyyppinen teema yhtä paljon kritiikkiä " Hei! se joukkue on amidit, kuusamonnaisvoimistelijoista."
Massimo Jr oli myös itsemurha aiheena muutama vuosi takaperin, ja hekin korostivat tarinaa perhosilla, kuten Ovo Teamikin."

Ja onette jr 2016 keväällä

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Mun mielestä järjestys olisi kuulunut mennä Sennuissa Minetit Expressia Madonna junnuissa meni niinkuin oletinkin.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Junnissa Minetit voi parantaa vielä paljon. Ja pääsee varmaan ihan Victorian kantaan.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""https://www.instagram.com/p/BggV4avAIbs/"
Täytyy kyllä ihmetellä että 1 ihminen saa aikaan näin paljon pahaa. Eikö ole keinoja estää tämmöistä?"

Mikäköhän tämmöisen ihmisen motiivi on ?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""https://www.instagram.com/p/BggV4avAIbs/"
Täytyy kyllä ihmetellä että 1 ihminen saa aikaan näin paljon pahaa. Eikö ole keinoja estää tämmöistä?"
Mikäköhän tämmöisen ihmisen motiivi on ?"

Kateus.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Entäs Meeasta tulleet uudet Minetit jr:n tytöt. Pääsikö heistä kukaan vielä kisaamaan?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Junnissa Minetit voi parantaa vielä paljon. Ja pääsee varmaan ihan Victorian kantaan. "

En usko, että Minetit jr saa tällä kaudella Victoriaa kiinni pisteissä. Victoriallakin vielä mahdollisuus petrata. Molempina päivinä tuli tasapainoissa selkeä virhe ja esim. vaikea pystäripiruetti oli eriaikainen ja epätarkka.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Junnissa Minetit voi parantaa vielä paljon. Ja pääsee varmaan ihan Victorian kantaan. "

Suorituksissa tuli Vantaalla useita virheitä, joita karsimalla Victoria on kiinni otettavissa ja tietysti vaatii ihan nappisuorituksia. Myös OVOn juniorit voivat huomattavasti parantaa ja taistelevat myös mitaleista. Toivottavasti suomalaisten valmistautuminen onnistuu tärkeisiin kisoihin!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Victorialla selkeämmät tasapainovirheet molempina päivinä, joista pitäisi mennä isot vähennykset. Silti karmivan kovat pisteet. Itse en huomannut selkeitä isoja virheitä Minetit jr suolassa, mutta ehkä kokonaisuutena vielä hiomattomampi ohjelma kuin Victorialla.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Jos kaatuminen ei ole iso virhe, niin sitten et huomaa paljon muutakaan.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Jos kaatuminen ei ole iso virhe, niin sitten et huomaa paljon muutakaan."

Tuliko alkukilpailussa vai finaalissa? En tosiaan huomannut, vaikka tarkkaan koetin katsoa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Tosiaan nyt löysin. Finaalissa jaloistaroikutuspariliikkeestä tultaessa takatyttö kaatui, mutta aika huomaamattomasti minusta silti ja nopeasti pomppasi pystyyn. Lieneekö tuomarit kovasti sakottaneet?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ja Junnu minettien ohjelma on niin heille uuden tyyppinen et eivät vielä tässä vaiheessa ole valmiita. Mutta sit kun kehittyvät ohjelmansa kanssa ni upea tulee. Kiva kun tekevät niin eri tyylisiä ohjelmia.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ovo teamin finaali suokka:
https://youtu.be/2Tgzx5s0rxw

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Entäs Meeasta tulleet uudet Minetit jr:n tytöt. Pääsikö heistä kukaan vielä kisaamaan?"
Ei kisanneet vielä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""https://www.instagram.com/p/BggV4avAIbs/"
Täytyy kyllä ihmetellä että 1 ihminen saa aikaan näin paljon pahaa. Eikö ole keinoja estää tämmöistä?"

Tyhmää

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

No on nyt ihan selvää että huipulla oleva joukkue ja mediassa kovasti aktiivinen joukkue, yksi maailman parhaimmista joukkueista herättää keskustelua, myös negatiivista. Kyllä nyt vähän kriittikiä pitäisiä kestää.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Osaako kukaan sanoa, näkeekö Carita Bergin kuvia muualla kuin hänen instassaan? Entäs mistä näkee Sami Ilvosen tämän kisan kuvat?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"No on nyt ihan selvää että huipulla oleva joukkue ja mediassa kovasti aktiivinen joukkue, yksi maailman parhaimmista joukkueista herättää keskustelua, myös negatiivista. Kyllä nyt vähän kriittikiä pitäisiä kestää." Olen vähän sanoilla linjoilla, arvostan kyllä kaikkia huippujoukkueita mutta keskustelupalstat on nyt vähän mitä on ja niiden kommentoinnista ei pidä loukkaantua tai välittää. Pitää olla vähän niinkuin tälläisten asioiden yläpuolella ja provosoitumatta kritiikistä. Minusta tuo instapäivitys oli vähän nolo.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Osaako kukaan sanoa, näkeekö Carita Bergin kuvia muualla kuin hänen instassaan? Entäs mistä näkee Sami Ilvosen tämän kisan kuvat?"
Minuakin kiinnostaa, Caritan kuvat muuten aina ihania ja Samin myös!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""No on nyt ihan selvää että huipulla oleva joukkue ja mediassa kovasti aktiivinen joukkue, yksi maailman parhaimmista joukkueista herättää keskustelua, myös negatiivista. Kyllä nyt vähän kriittikiä pitäisiä kestää." Olen vähän sanoilla linjoilla, arvostan kyllä kaikkia huippujoukkueita mutta keskustelupalstat on nyt vähän mitä on ja niiden kommentoinnista ei pidä loukkaantua tai välittää. Pitää olla vähän niinkuin tälläisten asioiden yläpuolella ja provosoitumatta kritiikistä. Minusta tuo instapäivitys oli vähän nolo."
Päinvastoin, instapäivitys oli hyvä ja asiallinen puuttuminen. Kysehän ei ollut kritiikistä vaan lapsellisesta haukkumisesta. Pitää muistaa, että huippujoukkue koostuu lapsista. Kyllä joidenkin tällä palstalla riehuneiden toiminta oli kiusaamista ei mitään kritiikkiä ja kiusaamiseen pitää puuttua. Ehkä on aika katsoa peiliin ja miettiä mitä kirjoittaa. Ja ei, en ole ovolainen.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""No on nyt ihan selvää että huipulla oleva joukkue ja mediassa kovasti aktiivinen joukkue, yksi maailman parhaimmista joukkueista herättää keskustelua, myös negatiivista. Kyllä nyt vähän kriittikiä pitäisiä kestää." Olen vähän sanoilla linjoilla, arvostan kyllä kaikkia huippujoukkueita mutta keskustelupalstat on nyt vähän mitä on ja niiden kommentoinnista ei pidä loukkaantua tai välittää. Pitää olla vähän niinkuin tälläisten asioiden yläpuolella ja provosoitumatta kritiikistä. Minusta tuo instapäivitys oli vähän nolo."
Päinvastoin, instapäivitys oli hyvä ja asiallinen puuttuminen. Kysehän ei ollut kritiikistä vaan lapsellisesta haukkumisesta. Pitää muistaa, että huippujoukkue koostuu lapsista. Kyllä joidenkin tällä palstalla riehuneiden toiminta oli kiusaamista ei mitään kritiikkiä ja kiusaamiseen pitää puuttua. Ehkä on aika katsoa peiliin ja miettiä mitä kirjoittaa. Ja ei, en ole ovolainen."
Voi olla että en ole nähnyt kaikkia viestejä jos niitä on poistettu eli en ole nähnyt noita haukkumisia, sellaiset voikin poistaa eikä niistä kannata sen suurempaa hälyä nostaa suuntaan sun toiseen.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""""No on nyt ihan selvää että huipulla oleva joukkue ja mediassa kovasti aktiivinen joukkue, yksi maailman parhaimmista joukkueista herättää keskustelua, myös negatiivista. Kyllä nyt vähän kriittikiä pitäisiä kestää." Olen vähän sanoilla linjoilla, arvostan kyllä kaikkia huippujoukkueita mutta keskustelupalstat on nyt vähän mitä on ja niiden kommentoinnista ei pidä loukkaantua tai välittää. Pitää olla vähän niinkuin tälläisten asioiden yläpuolella ja provosoitumatta kritiikistä. Minusta tuo instapäivitys oli vähän nolo."
Päinvastoin, instapäivitys oli hyvä ja asiallinen puuttuminen. Kysehän ei ollut kritiikistä vaan lapsellisesta haukkumisesta. Pitää muistaa, että huippujoukkue koostuu lapsista. Kyllä joidenkin tällä palstalla riehuneiden toiminta oli kiusaamista ei mitään kritiikkiä ja kiusaamiseen pitää puuttua. Ehkä on aika katsoa peiliin ja miettiä mitä kirjoittaa. Ja ei, en ole ovolainen." Voi olla että en ole nähnyt kaikkia viestejä jos niitä on poistettu eli en ole nähnyt noita haukkumisia, sellaiset voikin poistaa eikä niistä kannata sen suurempaa hälyä nostaa suuntaan sun toiseen."

http://www.gymner.com/node/58253

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Kaikki ladattu pv.kuvat.fi
yt.Petri

Lisää Kommentti