joukkuehenki

Anonyymi

moikka! Ei oo koskaan tullut vastaan tälläistä keskustelua joten aattelin nyt luoda tämmösen. Elikkä siis onko teidän joukkueilla hyvä joukkuehenki ja pystyttekö puhuu kaikista asioista toisille? Onko valmentaja koskaan joutunut puuttumaan joukkuehenkeen tai onko joukkueenne jakautunut? Tänne keskusteluun kysymyksiä ja keskusteluita vapaasti joukkuehengestä ja joukkueista ylipäätään! :)

7 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Omalla joukkueella tosi hyvä joukkuehenki ja kaikki tulee toimeen hyvin. Suurin osa on toistensa kanssa vapaa-ajallakin ja treeneissä kaikilla on kavereita:)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Omalla joukkueella tosi hyvä joukkuehenki ja kaikki tulee toimeen hyvin. Suurin osa on toistensa kanssa vapaa-ajallakin ja treeneissä kaikilla on kavereita:) "
sama täälä!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Joukkueissa, joissa olen ollut on ollut vähän sitä jakautumista, ja ehkä joihinkin suhtauduttu vähän huonommin kuin toisiin.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

en vois voimistella jakautuneessa joukkueessa, jonka henki on huono! mun joukkue ja valmentajat on kuin perhe jolle voin puhuu mistä vaan

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä oli pari vuotta sitten tosi selvästi joukkue jakautunut kahtia, muutama tyttö oli ulkopuolisia kun taas muut oli paljon yhdessä myös treenien ulkopuolella, ja selväksi tehtiin ettei niitä muutamaa muuta haluta mukaan. Ja harmi mutta totta näille parille ulkopuoliselle valmentaja huomautti jatkuvasti siitä etteivät viettäneet aikaa joukkueen kanssa vaan keskenään vaikkei kyllä ollut heidän vika se. Nyt kuitenkin tytön on jonkun verran vaihtuneet ja treenataan aina kaikki hyvällä fiiliksellä ja kaikki on hyviä ystäviä keskenään:)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meidän joukkuees on 07-03 joten vähän ehkä meinaa mennä pieneen osaan mutta ollaan silti aika hyvä henkinen joukkue ja valmentajat on kans niiku meijän joukkuelaisia .

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

nostan keskustelun

Lisää Kommentti