Roskaruoka

Anonyymi

Tänne voi laittaa kommenttia siitä että kuinka montakertaa viikossa annatte voimistelija lapsillenne roskaruokaa tai karkkia yms. Kommenttia tulemaan! :)

14 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Jokapäivä on hyvä syödä roskaruokaa!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Jokapäivä on hyvä syödä roskaruokaa!"
Pidetään keskustelu asiallisena kiitos! :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Itse mietin paljonko huippujoukkueiden voimistelijat voivat esim syödä suklaapatukan perjantain kunniaksi tai vastaavaa

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä kyllä syödään myös karkkia ja jäätelöä terveellisen ruoan lisäksi.
Ei liikaa kieltoja.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Itse mietin paljonko huippujoukkueiden voimistelijat voivat esim syödä suklaapatukan perjantain kunniaksi tai vastaavaa"
En usko että hirveen tiukkaa on :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä saa syödä kerran kahdessa viikossa jotain roskaruokaa tai sitten karkkia.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Itse mietin paljonko huippujoukkueiden voimistelijat voivat esim syödä suklaapatukan perjantain kunniaksi tai vastaavaa"
En usko että hirveen tiukkaa on :)"

En minäkään

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Tarkoitatko lihomisen vai terveyden kannalta?

Nuori, paljon liikkuva ihminen saa kyllä vetää kaksin käsin karkkia ja roskaruokaa, että niistä lihoisi. Että ei tarvitse sen takia rajoittaa.

Terveyden kannalta taas ei kenenkään kannata syödä ylenmäärin sokeria ja muuta turhaa mättöä, oli sitten voimistelija tai ei...

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä tyttö sm-sarjassa ja joka viikko on karkkipäivä viikonloppuna. Vain jos osuu kisaviikonloppu, niin ennen kisaa/ sen aikana ei tietenkään karkkia. Tyttö osaa itse valita karkkimäärän ja se pysyy aina kohtuullisena. Ei liikaa kieltoja, kun laji on muutenkin niin kurinalainen!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä on kasvava 12-v tyttö. Jolla treenejä 5krt viikossa ja lauantai on herkkupäivä millon saa esim: karkkipussin ei mitää jäätäviä:) ns. Roskaruokaa syödään ehkä 3-4krt kuukaudessa. Tyttö ei itse edes erityisemmin välitä ulkona syömisestä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Meillä on kasvava 12-v tyttö. Jolla treenejä 5krt viikossa ja lauantai on herkkupäivä millon saa esim: karkkipussin ei mitää jäätäviä:) ns. Roskaruokaa syödään ehkä 3-4krt kuukaudessa. Tyttö ei itse edes erityisemmin välitä ulkona syömisestä."

Olen tämän viestin kirjoittaja unohtui sanoa että tyttö on teamgymissä kilpasarjassa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Itse olen 14v joukkuevoimistelija kilpasarjassa ja musta tuntuu et oon isompi ku muut meijän joukkueesta ja haavena ois seuran edustus joukkue mutta nekin tytöt paljon hoikempia. Mulla usein tekee mieli just roskaruokaa (usein en ota) ja jos syön niin tulee huono omatunto. Mitä kantsis tehdä?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Itse olen 14v joukkuevoimistelija kilpasarjassa ja musta tuntuu et oon isompi ku muut meijän joukkueesta ja haavena ois seuran edustus joukkue mutta nekin tytöt paljon hoikempia. Mulla usein tekee mieli just roskaruokaa (usein en ota) ja jos syön niin tulee huono omatunto. Mitä kantsis tehdä?"
Lähtökohtana on tai pitäisi olla, ettei koko todellakaan vaikuta kokoonpanoon. Voit kysyä valmentajaltasi tästä jos haluat varmistua. Jos valmentaja sanoo toisin, kerro vanhemmille. Olet varmasti hyvän kokoinen. :)

Kannattaa vain syödä säännöllisesti ja terveellisesti tavallista koti- ja kouluruokaa suunnilleen lautasmallin mukaan. Jos jää nälkä niin syö lisää tai/ja useammin (mutta ei napostellen). Joskus liian suolainen ja rasvainen tai sokerinen ruoka voi koukuttaa, mutta kierteestä voi päästä eroon nopeastikin totuttelemalla riittävän runsaaseen terveelliseen ruokaan.

Välillä, vaikka kerran viikossa tai kahdessa voi ihan hyvin syödä myös herkkuja tai vaikka roskaruokaa, kunhan ei korvaa herkuilla aterioita. Jos kotona on terveellistä tavallista ruokaa joka päivä sekä hyviä välipaloja, syö niitä ehdottomasti.

Ennen treeniä tai kisoja tai niiden aikana ei kannata ottaa herkkuja, mutta ylipäätään muista syödä terveellisesti ja rennosti! Ja treenaa intohimosta ja hyvällä energialla ja nauti lajista! Näin mä aattelisin :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

oon melkeen 13v tyttö sm sarjassa ja meillä perjantai yleensä karkkipäivä ja roskaruokaa menee suunnilleen 2-3krt kuukaudessa

Lisää Kommentti