Jv valmentaja

Anonyymi

Moi en löytänyt tälle mitään sopivaa keskustelua niin tein uuden! Mistä meidän kannattaisi etsiä jv valmentaa harraste sarjaan? Seurassa on enne ollut pää asiassa aikuisten liikuntaa ja pienten lasten jumppia muttä nyt olisi kiinnostusta laajentaa jv tasolle kun sitä on kyselty. Seurassamme kenelläkään valmentajalla ei ole tarvittavaa tietoa eika taitoa valmennukseen. Eli mistä voisimme löytää valmentajan? Lisään vielä että eteläsuomesta ollaan, mutta kaupungissa ei ole joukkuevoimistelua.

3 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

mikä seura? Kannattaisi laittaa haku pystyyn ja ilmoituksia vaikka lehteen ja facebookkiin. Varmasti voisi olla joku kiinnostunut valmentaja jossain lähellä :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä on etsitty myös seuraan valmentajia, mutta mistään ei ole löytynyt ketään. Turussa on niin hirveä kilpailu hyvistä valmentajista, että mahdolliset valkut/apuvalkut päätyy aia pääseuroihin ja skippaa pienemmät seurat.. Ollaan mainostettu mol.fi, facebookissa, instassa jne jne.. :/

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Meillä on etsitty myös seuraan valmentajia, mutta mistään ei ole löytynyt ketään. Turussa on niin hirveä kilpailu hyvistä valmentajista, että mahdolliset valkut/apuvalkut päätyy aia pääseuroihin ja skippaa pienemmät seurat.. Ollaan mainostettu mol.fi, facebookissa, instassa jne jne.. :/"
Mikä seura tai kaupunki ajattelin ollaanko samalta suunnalta

Lisää Kommentti