Vinkit hyvän ohjelman rakentamiseen

Anonyymi

Miten onnistua luomaan hyvä joukkuevoimisteluohjelma? Kertokaa vinkkinne!

6 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Sellainen, joka on sopiva joukkueen taidoille; ei liian vaikea, muttei liian helppo, koska silloin ei kehity. Eli haastetta. Ja hyvä musiikki on ehkä tärkein.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Sellainen, joka on sopiva joukkueen taidoille; ei liian vaikea, muttei liian helppo, koska silloin ei kehity. Eli haastetta. Ja hyvä musiikki on ehkä tärkein."
Helpommin sanottu kuin tehty!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Täällä ei varmaan kovin paljoa koreografeja pyöri tai edes sellaisia jotka olisivat ikinä koittaneetkaan tehdä koreografiaa

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

pitää muistaa myös että minkö ikäsille on ohjelmaa tekemässä. 10-12 vuotiaille ohjelma on ohan erilainen kun esim 14-16 vuotiaille. Tottakai on paljon samoja liikkeitä mutta paljon myös eri liikkeitä jotka täytyy huomioida!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Itse aloitan aina pakollisista teknisistä, suunnittelen sarjat ensin ja sijoitan ne sitten ohjelmaan. Sen jälkeen mietin treeneissä tyttöjen ollessa paikalla alkuasennot ja -paikat jonka jälkeen mietitään yhdessä kuviot ja liikkumiset sen mukaan mikä on järkevintä. Lopuksi mietitään väleihin tulevat teemaliikkeet ja ylimääräiset sarjat jne joilla täytetään tyhjät kohdat. Mun joukkueen tytöt on onneksi jo niin isoja että keksivät paljon ideoita itsekin ja osaavat sanoa jos jokin sarja vaikka ei toimikaan ja pystyvät ideoimaan tilalle uuden joka on helpommin toteutettavissa. Nostot tytöt suunnittelevat pääasiassa itse.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Täällä ei varmaan kovin paljoa koreografeja pyöri tai edes sellaisia jotka olisivat ikinä koittaneetkaan tehdä koreografiaa "
Kyllä täällä pyörii koreografian tekijöitä!!!!

Lisää Kommentti