Valmentajat kisoissa

Anonyymi

Hellurei! Miten teidän valmentajat käyttäytyvät kisatilanteissa? Miten he tsemppavat vai tsemppaavatko ollenkaan? Entä suorituksen jälkeen tai juuri sitä ennen? Keskusteluu koska mun mielest kiinnistavaa!!!

14 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Mulla antaa lämpätä aik omatoimisesti on siinä vieressä kyllä muttä ei kerro mitä tehdä. Ennen suoritusta kertoo mihin kiinnittää huomiota ja nää perus korjaukset ohjeet sun muut sitten antaa hetken itse keskittyä ja kerätä omat ajatukset kasaan ja tehdä murlikuvaa ja juuri ennen ohjelmaa tsemppaa ja yrittää saada lisää itseluottamusta

Suokan jälkeen antaa yleensä heti muutaman positiivisen palautteen ja jos on muita välineitä vielä jäljellä niis keskittyminen siirretään niihin ja niiden jälkeen käydään vasta kunnolla läpi jos kuitenkin pidempi aika välissä niin kun on vähän palautunut ja itse miettinyt miten omasta mielestä meni käydään yhdessä läpi niin positiiviset kuin negatiivisetkin asiat joskus mahdollisesti videonkin kanssa

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Mulla antaa lämpätä aik omatoimisesti on siinä vieressä kyllä muttä ei kerro mitä tehdä. Ennen suoritusta kertoo mihin kiinnittää huomiota ja nää perus korjaukset ohjeet sun muut sitten antaa hetken itse keskittyä ja kerätä omat ajatukset kasaan ja tehdä murlikuvaa ja juuri ennen ohjelmaa tsemppaa ja yrittää saada lisää itseluottamusta
Suokan jälkeen antaa yleensä heti muutaman positiivisen palautteen ja jos on muita välineitä vielä jäljellä niis keskittyminen siirretään niihin ja niiden jälkeen käydään vasta kunnolla läpi jos kuitenkin pidempi aika välissä niin kun on vähän palautunut ja itse miettinyt miten omasta mielestä meni käydään yhdessä läpi niin positiiviset kuin negatiivisetkin asiat joskus mahdollisesti videonkin kanssa"

Ja 14.v rv

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meillä vanha valmentaja veti lämpän. Ennen suoritusta tsemppaa ja kertoo mihin keskittyä. Suorituksen jälkeen sano huonot jutut eikä hyviä juttuja ohjelmasta. Lopetin voimistelun. Ja 14-16 kilpasarja

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Meillä vanha valmentaja veti lämpän. Ennen suoritusta tsemppaa ja kertoo mihin keskittyä. Suorituksen jälkeen sano huonot jutut eikä hyviä juttuja ohjelmasta. Lopetin voimistelun. Ja 14-16 kilpasarja"
Ikävä kyllä tismalleen sama täällä

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Meillä vanha valmentaja veti lämpän. Ennen suoritusta tsemppaa ja kertoo mihin keskittyä. Suorituksen jälkeen sano huonot jutut eikä hyviä juttuja ohjelmasta. Lopetin voimistelun. Ja 14-16 kilpasarja"
Ei nyt kai ihan tämmöisen syyn takia kannata lopettaa.Etsit vaan syyn kun et jaksanut enää treenata!!!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Meillä vanha valmentaja veti lämpän. Ennen suoritusta tsemppaa ja kertoo mihin keskittyä. Suorituksen jälkeen sano huonot jutut eikä hyviä juttuja ohjelmasta. Lopetin voimistelun. Ja 14-16 kilpasarja"
Ei nyt kai ihan tämmöisen syyn takia kannata lopettaa.Etsit vaan syyn kun et jaksanut enää treenata!!!"

silloinhqn tietää mitä parantaa kun kertoo negatiiviset jutut ohjelmasta. Tottakai olisi kiva kun kertoo hyvätkin jutut mut mun mielestä tää ei oo syy lopettamiseen.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

RV-valmentaja antoi tosi nihkeästi palautetta yhtään mistään. Kysymällä sai vain negatiivista palautetta eli mikä olisi pitänyt mennä toisin. Positiivista palautetta ei tietääkseni saanut moni. Ehkä tämä valkku toisti vain mitä itse oli nuoruudessaan kokenut ja luuli jostain syystä, että se oli hyvä tapa. Kyllä nyt jotain positivista kaikista löytyisi ja sen motivoiva vaikutus kestäisi pitkään.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Laskeehan se motivaatiota ja itsetuntoakin, jos saa vaan negatiivista palautetta. Mielestäni voimistelussa ja missä tahansa muussakin harrastuksessa pitäisi pyrkiä kehittymään, treenaamaan ja kisaamaan ilon ja positiivisuuden kautta. Se ei mun mielestä poissulje tiukkaa valmennusta, vaan ehkä pikemminkin mahdollistaa siinä onnistumisen. Valmentajat on erilaisia ja toiminta voi olla jossain tilanteessa tiedostamatonta tai tahatonta, jossain tiedostettua ja taustalla voi olla joku tarkoitus, mutta jotta motivaatio säilyy ja harrastus voi pysyä mielekkäänä niin näistä kannattaa keskustella hyvässä hengessä valmentajan ja joukkueen ja vanhempien kanssa. Tsemppiä ja hyvää mieltä kaikille kisoihin ja salille!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Laskeehan se motivaatiota ja itsetuntoakin, jos saa vaan negatiivista palautetta. Mielestäni voimistelussa ja missä tahansa muussakin harrastuksessa pitäisi pyrkiä kehittymään, treenaamaan ja kisaamaan ilon ja positiivisuuden kautta. Se ei mun mielestä poissulje tiukkaa valmennusta, vaan ehkä pikemminkin mahdollistaa siinä onnistumisen. Valmentajat on erilaisia ja toiminta voi olla jossain tilanteessa tiedostamatonta tai tahatonta, jossain tiedostettua ja taustalla voi olla joku tarkoitus, mutta jotta motivaatio säilyy ja harrastus voi pysyä mielekkäänä niin näistä kannattaa keskustella hyvässä hengessä valmentajan ja joukkueen ja vanhempien kanssa. Tsemppiä ja hyvää mieltä kaikille kisoihin ja salille!"

Juuri näin! Onko kenelläkään kokemusta, onko keskustelulla saatu valmentajan kanssa asiat toimimaan ja muuttumaan, jos valmentajan toiminta on epäreilua (on selvät suosikit joita opettaa ja kannustaa ja nostaa esile enemmän kuin muita)? Vai onko paras vaihtoehto etsiä toinen valmentaja mahdollisimman pian.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Laskeehan se motivaatiota ja itsetuntoakin, jos saa vaan negatiivista palautetta. Mielestäni voimistelussa ja missä tahansa muussakin harrastuksessa pitäisi pyrkiä kehittymään, treenaamaan ja kisaamaan ilon ja positiivisuuden kautta. Se ei mun mielestä poissulje tiukkaa valmennusta, vaan ehkä pikemminkin mahdollistaa siinä onnistumisen. Valmentajat on erilaisia ja toiminta voi olla jossain tilanteessa tiedostamatonta tai tahatonta, jossain tiedostettua ja taustalla voi olla joku tarkoitus, mutta jotta motivaatio säilyy ja harrastus voi pysyä mielekkäänä niin näistä kannattaa keskustella hyvässä hengessä valmentajan ja joukkueen ja vanhempien kanssa. Tsemppiä ja hyvää mieltä kaikille kisoihin ja salille!"
Juuri näin! Onko kenelläkään kokemusta, onko keskustelulla saatu valmentajan kanssa asiat toimimaan ja muuttumaan, jos valmentajan toiminta on epäreilua (on selvät suosikit joita opettaa ja kannustaa ja nostaa esile enemmän kuin muita)? Vai onko paras vaihtoehto etsiä toinen valmentaja mahdollisimman pian. "

Ei kannata jäädä maksumieheksi jos ei saa rahoilleen vastinetta ja kunnon valmennusta.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Olen itse huomannut että sanix sateen valmentajat pelleilevät tyttöjen mukana ainakin leireillä. On hyvä kyllä että suhde voimistelijoiden ja valmentajien välillä on hyvä, mutta välillä se menee hiukan yli.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Olen itse huomannut että sanix sateen valmentajat pelleilevät tyttöjen mukana ainakin leireillä. On hyvä kyllä että suhde voimistelijoiden ja valmentajien välillä on hyvä, mutta välillä se menee hiukan yli. "

Kamoon, ihailtavaa vaan jos on hyvä meininki valtakunnan kärkitason joukkueessa. Itse en tunne joukkuetta tarkemmin mutta positiivinen yllätys kuulla jos valmentajat osaavat hullutella :)
Ihan liikaa on sellaisia valkkuja jotka kuvittelevat että tiukka vakava ilmapiiri ja kovan auktoriteetin ylläpito on ainoa tie huipputuloksiin. Huumori ja hauskuus saa jaksamaan kaikki ne pitkät päivät treeneissä, leireillä ja kisareissuilla, varsinkin sitten vuosien puurtamisen jälkeen aikuisiän kynnyksellä kun saattaa alkaa jo puuduttaa ja muutkin asiat kiinnostaa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Se yksi keskustelu poistettiin taas niin minusta teillä sanix sade on mahtavat hypyt. Olen siis se joka kuuli tämän tsemppi piiri jutun :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

meidän valkut on aina tyytymättömiä kisasuokan jälkeen :( ennen sitä yrittävät saada kyllä ihan hyvän fiiliksen

Lisää Kommentti