Onko moni sairastunut syömishäiriöön

Anonyymi

Mä sairastuin anoreksiaan 2016 ja oon ollu sairaalassa osastolla monta kertaaå. Harrastin ennen rytmistä.En tajuu miks sairastuin kun Olin niin hoikka mut ehkä kun ympärillä kokoajan puhuttiin kuinka vähän on joku syöny nii musta tuntu et munkin pitää tehä niin. Onko moni teistä tai teijän joukkuelaisia sairastunu syömishäiriöön

12 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Jos ei syö tarpeeksi, vaikuttaa se myös aivojen toimintaan siten, etteivät aivot toimi normaalisti, jolloin noidankehä on valmis. Enemmän ja enemmän on tutkittu ravinnon vaikutuksista psyykkisiin sairauksiin. Jotta aivot pääsisivät käsittelemään itsensä nälkiinnyttämisen järjettömyyttä ja laihuuden ihannoimisen hulluutta ja tajuamaan oman kehonkuvan vääristymän on tärkeä saada riittävä määrä ravintoaineita vaikka sitten letkuruokinnassa. Psyykkinen sairaushan anoreksia on.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Joku anorektikko sanoi, että kun häntä kehuttiin hoikaksi niin se vain innosti häntä laihduttamaan lisää. Jos joku sanoisi mua hoikaksi niin söisin suklaata hyvällä omalla tunnolla ja nauttisin elämästä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Joku anorektikko sanoi, että kun häntä kehuttiin hoikaksi niin se vain innosti häntä laihduttamaan lisää. Jos joku sanoisi mua hoikaksi niin söisin suklaata hyvällä omalla tunnolla ja nauttisin elämästä."
Mua ”kehuttiin” laihaksi ja se vaan innosti mutta olisi myös innostanut jos olisi lihavaksi sanottu joten siksi on törkeää ettei toisen kehoa oikestaan kommentoitaisi millään tavalla

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Joku anorektikko sanoi, että kun häntä kehuttiin hoikaksi niin se vain innosti häntä laihduttamaan lisää. Jos joku sanoisi mua hoikaksi niin söisin suklaata hyvällä omalla tunnolla ja nauttisin elämästä."
Mua ”kehuttiin” laihaksi ja se vaan innosti mutta olisi myös innostanut jos olisi lihavaksi sanottu joten siksi on törkeää ettei toisen kehoa oikestaan kommentoitaisi millään tavalla"

Piti tulla Tärkeää ei törkeää xd

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Joo siis mulla kävi vähän niin kun kaikki kehui että näytän voimistelijalta ja sitten sanottiin että murrosiässä saa muotoja niin pelkäsin sitä ja mietin että mun täytyy näyttää siltä. Pelkäsin hirveesti että mulle kasvaa rinnat tai lantio suurenee

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Ja muuten jos haluutte kysyy jotain anoreksiaa sairastaneelta nii kysykää! Pakko viel sanoo et kaikil on erilainen anoreksia ja ajattelut mut kuitenkin! Olis kiva kertoo kuinka hirveetä se on ja pelotella että kukaan ei joutu kärsimään sitä

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Ja muuten jos haluutte kysyy jotain anoreksiaa sairastaneelta nii kysykää! Pakko viel sanoo et kaikil on erilainen anoreksia ja ajattelut mut kuitenkin! Olis kiva kertoo kuinka hirveetä se on ja pelotella että kukaan ei joutu kärsimään sitä"

No kerro ihmeessä! Eli millainen oli sinun ajattelu? Kauheaa, että joku tuossa kommentoi, että pelkäsi murrosiässä tulevia muotoja! Kuinka vääristynyt voi olla koko voimistelu, jos se saa tytöt pelkäämään naiseksi kehittymistä?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Mulla itselläni loukkaantuminen käytännössä ajoi syömishäiriöön. Olin pitkään ollut pois ja kun tuli mahdollisuus treenata taas, ajattelin että olin jäänyt jälkeen muista ja aloin treenata paljon myös kotona. Siitä se sitten lähti liikkeelle. Nyt olen kuitenkin lopettanut jo eikä ole enää suurempia ongelmia ruoan kanssa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Täältä löytyy selailemalla vanhempia keskusteluja syömishäiriöistä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Ja muuten jos haluutte kysyy jotain anoreksiaa sairastaneelta nii kysykää! Pakko viel sanoo et kaikil on erilainen anoreksia ja ajattelut mut kuitenkin! Olis kiva kertoo kuinka hirveetä se on ja pelotella että kukaan ei joutu kärsimään sitä"
No kerro ihmeessä! Eli millainen oli sinun ajattelu? Kauheaa, että joku tuossa kommentoi, että pelkäsi murrosiässä tulevia muotoja! Kuinka vääristynyt voi olla koko voimistelu, jos se saa tytöt pelkäämään naiseksi kehittymistä?"

No ensinnäkin 1kcal tekee aivan lihavaksi ja pelkäsin hiilihydraatteja yli kaiken. En voinu syödä niitä yhtään ja jos söin niin aloin huuto itkeä koska Olin sortunut ja valehtelematta pelkäsin että lantioon tulee monta kiloa lisää jostain perunasta. Pakkoliikunta on hirveintä. Joskus saatoin pyörtyä ja herätä vasta hetken kuluttua jonka jälkeen jatkoin juoksua itkien. Ajattelin ruokaa 24/7 ja suunnittelin montako grammaa saan syödä esim. Lihaa ja mietin onkohan se nyt okei jos kulutan sen tekemällä 3h vatsoja. Tässä jotain hirveitä asioita. Ainiin ja jos en olisi joutunut sairaalaan olisin luultavssti kuollut. Syke oli Lidingö noin 23

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""Ja muuten jos haluutte kysyy jotain anoreksiaa sairastaneelta nii kysykää! Pakko viel sanoo et kaikil on erilainen anoreksia ja ajattelut mut kuitenkin! Olis kiva kertoo kuinka hirveetä se on ja pelotella että kukaan ei joutu kärsimään sitä"
No kerro ihmeessä! Eli millainen oli sinun ajattelu? Kauheaa, että joku tuossa kommentoi, että pelkäsi murrosiässä tulevia muotoja! Kuinka vääristynyt voi olla koko voimistelu, jos se saa tytöt pelkäämään naiseksi kehittymistä?"
No ensinnäkin 1kcal tekee aivan lihavaksi ja pelkäsin hiilihydraatteja yli kaiken. En voinu syödä niitä yhtään ja jos söin niin aloin huuto itkeä koska Olin sortunut ja valehtelematta pelkäsin että lantioon tulee monta kiloa lisää jostain perunasta. Pakkoliikunta on hirveintä. Joskus saatoin pyörtyä ja herätä vasta hetken kuluttua jonka jälkeen jatkoin juoksua itkien. Ajattelin ruokaa 24/7 ja suunnittelin montako grammaa saan syödä esim. Lihaa ja mietin onkohan se nyt okei jos kulutan sen tekemällä 3h vatsoja. Tässä jotain hirveitä asioita. Ainiin ja jos en olisi joutunut sairaalaan olisin luultavssti kuollut. Syke oli Lidingö noin 23"

Tarkoitin öisin

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Mulla itselläni loukkaantuminen käytännössä ajoi syömishäiriöön. Olin pitkään ollut pois ja kun tuli mahdollisuus treenata taas, ajattelin että olin jäänyt jälkeen muista ja aloin treenata paljon myös kotona. Siitä se sitten lähti liikkeelle. Nyt olen kuitenkin lopettanut jo eikä ole enää suurempia ongelmia ruoan kanssa."
Olitko jossain hoidossa?

Lisää Kommentti