Yli luonnolliset tapahtumat

Anonyymi

Moikka! Tämä keskustelu on tarkoitettu yliluonnollisille kokemuksille joko kisoissa, leireillä tai harkoissa. Toki myös muitakin tarinoita saa kertoa mitkä eivät välttämättä liity voimisteluun:) Kokemuksia tulemaan!

6 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Hei joo tämähän on kiva ja mielen kiintoinen aihe :)
Mulle ei oo mitään kummempaa tapahtunut kun vaan joku tavara tippunut pöydältä vaikka se on ollut keskellä pöytää.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

meillä kisoissa oli mukana maskotti. kisasuokan jälkeen se ei ollutkaan enää valmentajan sylissä, vaan toisella puolella hallia. emme kukaan tiedä miten se on mahdollista, kun kaikki tiesivät sen olevan valmentajan sylissä kisasuokan aikana. tätä ollaan mietitty usein

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"meillä kisoissa oli mukana maskotti. kisasuokan jälkeen se ei ollutkaan enää valmentajan sylissä, vaan toisella puolella hallia. emme kukaan tiedä miten se on mahdollista, kun kaikki tiesivät sen olevan valmentajan sylissä kisasuokan aikana. tätä ollaan mietitty usein "
oho!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Harrastin alle 5-vuotiaana telinevoimistelua.
Jännitin suoritusta niin suurella kauhulla, että toivoin kaikilla "henkisillä voimillani", ettei tarvitsisi kisata. Hetken kuluttua kuulutettiin, että kilpailu keskeytetty/koko loppukisa peruttu loukkaantumisen vuoksi.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Antto Laine on yliluonnolline kyky

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Muistan kun oltiin tulossa kisamatkalta myöhään yöllä kotiin, ja otin 2 kaveristani salamalla puhelimellani kuvan, kun katson kuvaa tarkemmin, heidän keskellään istuu valkoinen kolmas henkilö, tää on oikeesti aika outo juttu..xD

Lisää Kommentti