Joukkueiden instagramit

Anonyymi

Onko yleisesti joukkueiden instagram päivityksissä mielestänne jotain ärsyttävää? Mikä on tylsää? Mitä voisi parantaa? Minkälaisista kuvista tykkäätte, ryhmäkuvat vai mm. voimistelukuvat? Minkälaisista kuvateksteistä pidätte tai joukkue-esittelyistä?

38 kommenttia:
Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Minusta se on hippasen tylsää, kun kuvatekstiksi laitetaan vain emojeita

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

oon tässä vähän selaillu näitä joukkue-esittelyjä siellä sun täällä tässä ja kyllästyin siihen kun joukkue-esittelyihin laitetaan vaan lempiliike ja ikä yms ja mikä on kivointa voimistelussa

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

esittelyt minunkin mielestä tylsiä. Pidän kisa kuvista ja notkeus kuvista

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Kaikki päivitykset on kivoja.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Attitude Novice ainakin

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Minua ärsyttää, kun ovo team ja junnut laittavat niiin monta täysin samanlaista kuvaa

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Minua ärsyttää, kun ovo team ja junnut laittavat niiin monta täysin samanlaista kuvaa"
Hyvä että laittavat kuvia eikä elä täysin somehiljaisuudessa kuten vaikka minetit. Niiden treeneistä ei koskaan kuvia

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Minua ärsyttää, kun ovo team ja junnut laittavat niiin monta täysin samanlaista kuvaa"
Hyvä että laittavat kuvia eikä elä täysin somehiljaisuudessa kuten vaikka minetit. Niiden treeneistä ei koskaan kuvia"

kultainen keskitie voisi olla hyvä. Itse seuraisin mielummin useammin Minettien treenaamista, mutta Ovo Teamilla ja Ovo junnuilla on välillä kyllä aika tylsiä itseään toistavia kuvia/päivityksiä, joissa ei ole mitään asiaa.

Itse asiaan: tykkään ihan tavallisista treenikuulumisista, pienet sneakpeakit kauden teemasta/puvusta tms ovat kivoja. Sitten tietysti jos jotain "isoa" tapahtuu: valmentajamuutokset, kisatulokset, on valittu johonkin rinkiin, pasty esiintymään tapahtumaan tms. Urheilijaesittelyistäkin tykkään, lukisin mielelläni myös valmentajista esittelyjä ja urheilijoista jotain pieniä fun facteja. Liian inside-läpäksi muuttuneita muka-hauskoja päivityksiä en jaksa seurata. Sitten taitokuvat/videot ovat yleensä ihan kivoja.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Meidän seuran(Taipumattomat ry rovaniemi) teamgym tilit on tosi ihania! @teamgymzaplit 5lk ! teamgymfedoria 4lk! @teamgymfiliis 2lk! ja @teamgymdesire 3lk! Ja esim meidän seuran 2lk teamgym joukkue laittaa tosi aktiivisesti

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Mulla ihan pieni ehdotus joukkueille. Kun igseen päivitetään kisoista, oisi mun mielestä ainakin kiva jos vaan laitettaisiin pisteet siihen tekstiin samalla. Tyyliin ”pisteet olivat suuri pettymys” usein jää mulla ainakin häiritsemään, kun ei kuitenkaan aina jaksa ruveta niitä pisteitä netistä etsimään. Enkä nyt sano tätä omaa laiskuuttani, mutta välillä vaan häiritsee kun ei sitten tiedä mitä ne pisteet on oikeasti olleet. Mielestäni siinä ei kuitenkaan ole mitään ”hävettävää” jos pisteet on vaikka laskeneet viime kisasta. Se vaan olisi kiva tietää, tuskin kukaan rupeaa niitä pisteitä siinä tuomitsemaan:)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Joukkue-esittelyissä tykkään paljon sellaisista rennoista ja hauskoista, missä oikeasti kerrotaan henkilöstä luonnetta yms. Onessialla minun mieleiseni joukkue-esittely. Syrenialla, Tixialla ja LaTy Blue jr. Hauskoja päivityksiä. Mimosalla tosi hauska joulukalenteri!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Mulla ihan pieni ehdotus joukkueille. Kun igseen päivitetään kisoista, oisi mun mielestä ainakin kiva jos vaan laitettaisiin pisteet siihen tekstiin samalla. Tyyliin ”pisteet olivat suuri pettymys” usein jää mulla ainakin häiritsemään, kun ei kuitenkaan aina jaksa ruveta niitä pisteitä netistä etsimään. Enkä nyt sano tätä omaa laiskuuttani, mutta välillä vaan häiritsee kun ei sitten tiedä mitä ne pisteet on oikeasti olleet. Mielestäni siinä ei kuitenkaan ole mitään ”hävettävää” jos pisteet on vaikka laskeneet viime kisasta. Se vaan olisi kiva tietää, tuskin kukaan rupeaa niitä pisteitä siinä tuomitsemaan:)"

Samaa mieltä! Ja yleensäkin kun julkaistaan kisoista päivitys niin minusta pitäisi yleensäkin kertoa tulos mahd. tarkasti, eli kategoria ja/tai pisteet, sekä myös sijoitus jos tiedossa (kategorioissahan voi käyttää tyyliä "sija 4-7", jos on useita joukkueita samassa kategoriassa).
Tämä on kuitenkin kilpaurheilua ja pettymyksiä tulee välillä kaikille joukkueille, osoittaa hyvän häviäjän taitoa kertoa epäonnistumisistakin. Joidenkin joukkueiden kohdalla oikein pistää silmään että pisteet ja sijoitus julkistetaan vain jos ne ovat hyvät. Ja jos vaikka pisteet on ok mutta ollaan viimeisiä niin sitten kerrotaan vain pisteet muttei sijoitusta. Tai jos pieni kisa jossa kaikki osallistujat mitaleilla niin uutisoidaan että pronssia tuli, muttei pisteistä mitään jos ovat huonot.

Ig:stä on kiva tsekkailla joukkueen kehityspolkua / kauden vaiheita kun kaikista kisoista löytyy päivitys ja tulokset. Jos vain hyvät tulokset on julkistettu niin vääristää tarinaa.

Ja joidenkin seurojen tulospäivityksiä kisoista olen myös ihmetellyt, kun vain hyvin menestyneiden joukkueiden tulokset julkistetaan, eli esim. mitalisteja hehkutetaan, mutta muista kerrotaan vain että "joukkue x teki ilmaisullisen harkkatasoisen suorituksen ja joukkue y sortui välinevirheisiin ja lähtee korjaamaan niitä seuraavaan kisaan", muttei mitään heidän pisteistä/kategorioista. Tulee vähän sellainen olo että tuloksia jotenkin hävetään, tai niillä ei ole merkitystä, vaan vain mitalit saaneilla joukkueilla. Sitten kun katsoo kisapalvelusta niin ne muidenkin tulokset saattavat olla ihan ok.

Ammattimaisuutta siis uutisointiin, joukkueet ja seurat!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

kai nyt somessa saa julkaista sellaisia kuvia ja tekstejä mitä itse haluaa.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Musta on ihana seurata sellaisia aitoja tilejä, joissa näkyy kaikkia tyttöjä, eikä vain ne samat notkeimmat tytöt aina.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"kai nyt somessa saa julkaista sellaisia kuvia ja tekstejä mitä itse haluaa. "
Totta kai saa :) Mutta keskustelun aiheena oli kertoa mielipiteitä omasta mielestä hyvistä ja vähemmän hyvistä ig-päivityksistä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Musta on ihana seurata sellaisia aitoja tilejä, joissa näkyy kaikkia tyttöjä, eikä vain ne samat notkeimmat tytöt aina. "

Sama!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Parasta on ehdottomasti kuvat ja videot treeneistä. Kaikki tietävät miten kisoissa käy, mutta treeneihin ei moni päsekkään kurkkamaan!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Musta on ihana seurata sellaisia aitoja tilejä, joissa näkyy kaikkia tyttöjä, eikä vain ne samat notkeimmat tytöt aina. "
Sama!"

Sanix Sadella on omasta mielestäni kauhean usein samat tytöt valokeilassa:( Kilpasarjan tytöillä tätä ei näy niin paljon vaan kaikkia näkyy tilillä ja siellä ollaan aitoja! Itse siis enemmän pidän kilpasarjoissa kisaavien insta tileistä, sillä SM sarjan tilit menevät liian helposti (ei kaikilla todellakaan, mutta joillakin) feikiksi ja samojen tyttöjen kasvojen pyörittelyyn tilillä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Parasta on ehdottomasti kuvat ja videot treeneistä. Kaikki tietävät miten kisoissa käy, mutta treeneihin ei moni päsekkään kurkkamaan!"

Itse seuraan kaikkia sarjoja jonkin verran mutta osaa huomattavasti vähemmän niin ei kaikkien kisojen kaikkien sarjojen tulokset tule välttämättä tietoon. Niin kyllä minusta on hyvä että joukkueet julkaisee tuloksia igssä.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Minusta sivut voi juuri olla joukkueen näköiset. Eli joku laittaa tuloksia, joku treeneistä, toinen taas huumoria. Miksi ihmeessä joukkueiden pitäisi päivittää sivuja katsojatoiveiden mukaan, eihän kaikkia kuitenkaan voi miellyttää. Seuraaja voi kuitenkin tehdä helposti päätöksen olla seuraamatta sivuja jotka ei kiinnosta.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Minusta sivut voi juuri olla joukkueen näköiset. Eli joku laittaa tuloksia, joku treeneistä, toinen taas huumoria. Miksi ihmeessä joukkueiden pitäisi päivittää sivuja katsojatoiveiden mukaan, eihän kaikkia kuitenkaan voi miellyttää. Seuraaja voi kuitenkin tehdä helposti päätöksen olla seuraamatta sivuja jotka ei kiinnosta."

Toki voi ja pitää olla joukkueen näköiset, mutta instatiliä kuitenkin ylläpidetään seuraajia varten (vs. joukkueella voi olla omia kanavia sisäisille asioille/kuville/omalle läpänheitolle.)
Ei ole siksi minusta ollenkaan huono asia kysellä ideoita/toiveita instatilin sisältöön seuraajilta niin kuin jotkut tekevätkin, tai miksei vaikka tässä keskustelussakin. On itsestäänselvyys ettei kaikkia voi miellyttää, muttei se liene tarkoituskaan.

Suosittu, seurattu ja "ammattimaisesti" ylläpidetty instatili on yksi lisäkeino myös sponsoreiden hankinnassa, Mitä enemmän seuraajia, sitä enemmän mahdollista järjestää näkyvyyttä sponsorille. Joukkueet voisivat hyödyntää tätä mahdollisuutta enemmänkin.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

syrenia, nyt nopeasti vaihtoon kuvateksti. transu on nykyisin halventava nimitys.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"syrenia, nyt nopeasti vaihtoon kuvateksti. transu on nykyisin halventava nimitys. "
Kyllä minä niin mieleni pahoitin.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Jotkut joukkueet laittavat tosi paljon kuvia ja videoita. Kuinkakohan paljon aikaa menee lähes jokapäiväiseen täydellisen somekuvien ottoon ja muokkailuun!?

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"syrenia, nyt nopeasti vaihtoon kuvateksti. transu on nykyisin halventava nimitys. "
Jep, mietin ihan samaa... ajatus kuitenkin teemassa on hyvä ja selvästikin ihan vahingossa tätä nimitystä on käytetty :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Minä tykkäsin tosi paljon Atomit 04 joukkue-esittelyistä. Vaikka ovatkin pitkiä ne olivat tosi viihdyttäviä ja niissä melkein jopa ”tutustui” jokaiseen tyttöön :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Minä tykkäsin tosi paljon Atomit 04 joukkue-esittelyistä. Vaikka ovatkin pitkiä ne olivat tosi viihdyttäviä ja niissä melkein jopa ”tutustui” jokaiseen tyttöön :)"
Juuri tuollaisetpitkät ja luonteesta ja voimistelijasta kertovat joukkue-esittelyt ovat hyviä! Mielummin haluan tietää millaisia tyttöjä joukkueessa on ja millaiset ovat treeneissä ja vapaa-ajalla kuin mikä on lempiliike, ikä ja vahvuus :) tämä minun mielipiteeni

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Minä tykkäsin tosi paljon Atomit 04 joukkue-esittelyistä. Vaikka ovatkin pitkiä ne olivat tosi viihdyttäviä ja niissä melkein jopa ”tutustui” jokaiseen tyttöön :)"
Juuri tuollaisetpitkät ja luonteesta ja voimistelijasta kertovat joukkue-esittelyt ovat hyviä! Mielummin haluan tietää millaisia tyttöjä joukkueessa on ja millaiset ovat treeneissä ja vapaa-ajalla kuin mikä on lempiliike, ikä ja vahvuus :) tämä minun mielipiteeni"

juuri näin!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Tänään plussat OVO:lle, joka on saanut isät mukaan balettitunnille. Usein isien rooli voimistelussa on kuskaaminen ja maksaminen, ja äidit käyvät vanhempainkokouksissa ja elävät aktiivisesti mukana tyttöjen harrastuksessa. Ja toisin päin kun pojat esim. harrastavat jääkiekkoa. Ovojen isänpäiväpäivityksestä tuli hyvä mieli!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Tänään plussat OVO:lle, joka on saanut isät mukaan balettitunnille. Usein isien rooli voimistelussa on kuskaaminen ja maksaminen, ja äidit käyvät vanhempainkokouksissa ja elävät aktiivisesti mukana tyttöjen harrastuksessa. Ja toisin päin kun pojat esim. harrastavat jääkiekkoa. Ovojen isänpäiväpäivityksestä tuli hyvä mieli! " Isiä ei saa silti suinkaan vähätellä! Tiedän joukkueestani monia isiä, jotka ovat täysillä mukana lajissa! Ymmärsin kyllä pointtisi ja olen samaa mieltä, Ovolle plussaa!

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Tänään plussat OVO:lle, joka on saanut isät mukaan balettitunnille. Usein isien rooli voimistelussa on kuskaaminen ja maksaminen, ja äidit käyvät vanhempainkokouksissa ja elävät aktiivisesti mukana tyttöjen harrastuksessa. Ja toisin päin kun pojat esim. harrastavat jääkiekkoa. Ovojen isänpäiväpäivityksestä tuli hyvä mieli! " Isiä ei saa silti suinkaan vähätellä! Tiedän joukkueestani monia isiä, jotka ovat täysillä mukana lajissa! Ymmärsin kyllä pointtisi ja olen samaa mieltä, Ovolle plussaa!"
Missä 50 luvulla te elätte? Terveisin äiti joka maksaa lastensa harrastuksen.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""Tänään plussat OVO:lle, joka on saanut isät mukaan balettitunnille. Usein isien rooli voimistelussa on kuskaaminen ja maksaminen, ja äidit käyvät vanhempainkokouksissa ja elävät aktiivisesti mukana tyttöjen harrastuksessa. Ja toisin päin kun pojat esim. harrastavat jääkiekkoa. Ovojen isänpäiväpäivityksestä tuli hyvä mieli! " Isiä ei saa silti suinkaan vähätellä! Tiedän joukkueestani monia isiä, jotka ovat täysillä mukana lajissa! Ymmärsin kyllä pointtisi ja olen samaa mieltä, Ovolle plussaa!"
Missä 50 luvulla te elätte? Terveisin äiti joka maksaa lastensa harrastuksen."

Ei tässä nyt varmaan siitä ole kyse. Maksajaa tuskin kukaan meistä voi toisen lapsesta tietää mutta fakta on että kyllä kisapaikoilla ja seura-aktiiveista suurempi osa on naisia. Onneksi myös isejä on mukana. Ovolla hienot videot. Hyvää isänpäivää kaikille iseille.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Minusta se on hippasen tylsää, kun kuvatekstiksi laitetaan vain emojeita"
samaa mieltä

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"""Tänään plussat OVO:lle, joka on saanut isät mukaan balettitunnille. Usein isien rooli voimistelussa on kuskaaminen ja maksaminen, ja äidit käyvät vanhempainkokouksissa ja elävät aktiivisesti mukana tyttöjen harrastuksessa. Ja toisin päin kun pojat esim. harrastavat jääkiekkoa. Ovojen isänpäiväpäivityksestä tuli hyvä mieli! " Isiä ei saa silti suinkaan vähätellä! Tiedän joukkueestani monia isiä, jotka ovat täysillä mukana lajissa! Ymmärsin kyllä pointtisi ja olen samaa mieltä, Ovolle plussaa!"
Missä 50 luvulla te elätte? Terveisin äiti joka maksaa lastensa harrastuksen."

Näitä kommenteja täällä kyllä aina tulkitaan niiiin oudosti. En tietenkään tarkoittanut, että kaikki perheet ovat "50-luvun ydinperheitä", jossa isät tienaavat ja äidit ovat lieden ääressä. Omassa perheessä minä äitinä maksan 50% kuluista ja isä 50%. Tietenkin perheitä ja isiä on erilaisia, ja hyvä niin. Alkuperäisen kommentin tarkoitus oli vain todeta, että isien rooli tyttöjen voimisteluharrastuksessa usein jää pinnalliseksi, ja että on tosi mukavaa nähdä isiä kilpailuissa, vanhempainkokouksissa, jne.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

Tapanilan erän instagramin pitäjä selvästi lukenut gymneriä, kiva kun oli laitettu jokaisen joukkueen pisteet ja sijoitukset samaan tekstiin :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

"Tapanilan erän instagramin pitäjä selvästi lukenut gymneriä, kiva kun oli laitettu jokaisen joukkueen pisteet ja sijoitukset samaan tekstiin :)"

Joo olin panevinani saman muutoksen merkille monen muunkin seuran/joukkueen tän viikonlopun kisapäivityksissä. Mut mahtavaa, hyviä informatiivisia päivityksia :)

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""Tapanilan erän instagramin pitäjä selvästi lukenut gymneriä, kiva kun oli laitettu jokaisen joukkueen pisteet ja sijoitukset samaan tekstiin :)"
Joo olin panevinani saman muutoksen merkille monen muunkin seuran/joukkueen tän viikonlopun kisapäivityksissä. Mut mahtavaa, hyviä informatiivisia päivityksia :)"

Ei kovin informatiivista ainakaan Siriukselta. Kehuvat kuinka paransivat suoritusta viime kisasta ja tulivat toiseksi. Ei kuitenkaan mainintaa pisteistä ja siitä, että kisassa oli vain kaksi joukkuetta eli tulivat kyllä toiseksi, mutta samalla viimeiseksi.

Käyttäjän Anonyymi kuva
Anonyymi

""syrenia, nyt nopeasti vaihtoon kuvateksti. transu on nykyisin halventava nimitys. "
Jep, mietin ihan samaa... ajatus kuitenkin teemassa on hyvä ja selvästikin ihan vahingossa tätä nimitystä on käytetty :)"

Lisää Kommentti